Pozisyon veya İlan Adı
Take off cabin (tecrübesiz) kadın
Belgeleri indirirken bazen kelimelerde bazı harfler boşluk olacak şekilde çıkıyor. Buna dikkat ettiniz mi?
Merhaba, özgeçmiş eklentilerine yüklediğim SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesini telefondan indirdiğimde kelimeler boşluk olarak görünüyor. Ama bilgisayardan indirdiğimde hiçbir sorun yok. Bu sadece SGK belgesinde oluyor; Transkript ve Adli Sicil belgelerinde böyle bir durum yok.

Merhaba, özgeçmiş eklentilerine yüklediğim SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesini telefondan indirdiğimde kelimeler boşluk olarak görünüyor. Ama bilgisayardan indirdiğimde hiçbir sorun yok. Bu sadece SGK belgesinde oluyor; Transkript ve Adli Sicil belgelerinde böyle bir durum yok.
Bende de aynısı vardı telefona bir sürü pdf okuyucu vs yükledim hepsinde teker teker denedim ve indirdim 30dk uğraşma sonucunda olmuştu. Telefonda görüntülerken de boşluk olmamasına dikkat edin. Diğer belgelerde aynı şekilde sorun olmuyordu.

Bende de aynısı vardı telefona bir sürü pdf okuyucu vs yükledim hepsinde teker teker denedim ve indirdim 30dk uğraşma sonucunda olmuştu. Telefonda görüntülerken de boşluk olmamasına dikkat edin. Diğer belgelerde aynı şekilde sorun olmuyordu.Hangi
Hangi uygulamaları kullanmamı önerirsiniz? Ayrıca belgeleri indirdiğimiz browser önemli mi?

Bende de aynısı vardı telefona bir sürü pdf okuyucu vs yükledim hepsinde teker teker denedim ve indirdim 30dk uğraşma sonucunda olmuştu. Telefonda görüntülerken de boşluk olmamasına dikkat edin. Diğer belgelerde aynı şekilde sorun olmuyordu.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Bu ilanda online ingilizce mülakat aşamasını geçtim en son. Bu ikinci aşamaydı yanılmıyorsam. Bu aşamadan sonra adli sicil kaydı, transkript, sgk hizmet dökümü istendi.
Belgelerimi ilk istedikleri gün, eksiksiz bir şekilde tamamladım. İki üç kez kontrol ettim. Buna rağmen başvurudan haftalar sonra bana belgelerinizdeki eksik ya da tümünü yollamadığınız için süreciniz sona ermiştir maili geldi.
Bana mail geldi mezuniyet belgemi yüklememi istediler size geldi mi

Aynı durumu yaşadım sonuç ne oldu aceba sizde 19 Kasım'da belgeleri yükleme ile alakalı maili aldım 5 Aralık'ta ise konuyu açan arkadaşın dediği maili aldim. Ve sürecime devam edilemeyeceği. Yazıyordu ilk 2 sınavı geçtim mülakat tarihi için bekliyordum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.