Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sizde çok fazla tekrar olmuş ne desem bilemedim. Hepsinde yazıldı mı ilaç?
Ayrıca bir bulaşıcılığı da yok sık atak da geçirmiyorum nemlendirici kullanıyorum tabi ki bir şey olmasın diye o kadar ama yazdırmıyorum zaten gidip sadece doktor verdiğinde gidip aldım

Eylül ayında özel bir poliklinikte dövmemi sildirmiştim. (Dövme silme ile bilinen bir Dr.’a) o gün e nabız konusunda uyarmıştım asistanları muayene girilebilir mi diye. Denetim geçiriyoruz illa bir tanı girilmesi gerek diyip dermatit girelim dediler. Eleme sebebi sakın dedim. Lazer epilasyon hastalarına girdiğimiz tanıyı gireceğiz o zaman dediler. Hipertrikoz yazılmış. (Google’a yazınca kurt adam sendromu aşırı kıllanma olarak çıkıyor) Sildirmek istediğimi söyledim. Sehven kağıdı için ikna ettim ancak asistanı ısrarla X bir hastalıkla değiştirmemiz gerekiyor yoksa denetim geçiriyoruz diye işimi zorlaştırıyor. Oysaki silinebiliyor sadece tanılar. Ne yapmalıyım ? Bu şekilde bıraksam hormon bozukluğu mu var diye hiç yoktan şüphelenmezler mi yoksa önemsiz mi ? Ne yazdırabilirim? Dermatolojide böyle bir zorunluluk mu var lütfen yardımcı olur musunuz bin pişman oldum oraya gittiğime. (E nabız da deri ve zührevi hastalıklar görünüyor tanı yanında
Eylül ayında özel bir poliklinikte dövmemi sildirmiştim. (Dövme silme ile bilinen bir Dr.’a) o gün e nabız konusunda uyarmıştım asistanları muayene girilebilir mi diye. Denetim geçiriyoruz illa bir tanı girilmesi gerek diyip dermatit girelim dediler. Eleme sebebi sakın dedim. Lazer epilasyon hastalarına girdiğimiz tanıyı gireceğiz o zaman dediler. Hipertrikoz yazılmış. (Google’a yazınca kurt adam sendromu aşırı kıllanma olarak çıkıyor) Sildirmek istediğimi söyledim. Sehven kağıdı için ikna ettim ancak asistanı ısrarla X bir hastalıkla değiştirmemiz gerekiyor yoksa denetim geçiriyoruz diye işimi zorlaştırıyor. Oysaki silinebiliyor sadece tanılar. Ne yapmalıyım ? Bu şekilde bıraksam hormon bozukluğu mu var diye hiç yoktan şüphelenmezler mi yoksa önemsiz mi ? Ne yazdırabilirim? Dermatolojide böyle bir zorunluluk mu var lütfen yardımcı olur musunuz bin pişman oldum oraya gittiğime. (E nabız da deri ve zührevi hastalıklar görünüyor tanı yanında)
Tanının üstünden iki yıl gecmediyse hic tanı sildirme sehven raporu dilekce vs ile ugrasmayın. Tanıyı koyan hekimin 2 yıl Tanıyı silme degiştirme yetkisi var sistem üzerinden. Yapamam diyenlere aldanmayın. Genel muayene tanısı atabilir isterse hekim şuan 2 yıl olmamıs cunku. Sehven yazısı vetmekten daha kolay iş. Ayrıca sürece hakim oldugunuzu ne yapılması gerekeni direkt hekime anlatın asistanlar olayı daha zorlastırıyor cogu zaman. Bu arada en kötü tek tanı dermatit olması cok sorun olmaz diye dusunuyorum. Dövme sıldırme islemi yaptırdıgınıza dair epikriz alın doktordan en kötu e nabız kontolu sırasında siz acıklarsınız zaten dövme sildirmeyi sıkıntı yapmıyotlar hıc

Umarım sorunsuz geçersiniz
Çok mu zorlarlar elenme sebebiyse çok üzülürüm. Yani yazılan sağlık koşullarında dermatit yazıyor evet ama uçuşa engel bir şey yok gerçekten artık geçti ve sadece nemlendiric kullanıyorum ki yaşadığım yerden kaynaklı çok fazla nemden ötürü bu şekilde İklim kaynaklı yani. Eğer eleneceksem aylarca boşuna bekledim yedekteyim şu an hiçbir şey yapamıyorum geçici de olsa ne zaman çağıracaklarını bilmediğim için

Ayrıca bir bulaşıcılığı da yok sık atak da geçirmiyorum nemlendirici kullanıyorum tabi ki bir şey olmasın diye o kadar ama yazdırmıyorum zaten gidip sadece doktor verdiğinde gidip aldım

Denetim geçiriyoruz illa bir tanı koymamız gerekir dedi ama gittiğimde doktorun kendisi ile muayene yazması şeklinde konuşacağım. Dermatiti kabul etmedim L85.3 — Xerosis cutis (Kserozis kutis / cilt kuruluğu) olarak yazalım dediler. Bu sorun olmaz sanırım muayene olarak değişmeyecekse. 2 yıl geçmediyse değiştirebiliyor bilgisi için teşekkür ederim ayrıca 5 buçuk ay önce gitmiştim

Çok mu zorlarlar elenme sebebiyse çok üzülürüm. Yani yazılan sağlık koşullarında dermatit yazıyor evet ama uçuşa engel bir şey yok gerçekten artık geçti ve sadece nemlendiric kullanıyorum ki yaşadığım yerden kaynaklı çok fazla nemden ötürü bu şekilde İklim kaynaklı yani. Eğer eleneceksem aylarca boşuna bekledim yedekteyim şu an hiçbir şey yapamıyorum geçici de olsa ne zaman çağıracaklarını bilmediğim için
Kimse size kesin bir şey söyleyemezki, doktor inceleyip değerlendirecektir zaten hangi kriterlere bakılıyor hiç bilmiyorum. O yüzden inşallah sorun yaşamazsınız diyebiliyorum sadece🙏🏻

Kimse size kesin bir şey söyleyemezki, doktor inceleyip değerlendirecektir zaten hangi kriterlere bakılıyor hiç bilmiyorum. O yüzden inşallah sorun yaşamazsınız diyebiliyorum sadece🙏🏻
Teşekkür ederim bilgiler için sağolun Umarım sıkıntı çıkmaz gerçekten üzülürüm çok istiyoruz bu mesleği yapmayı inanın ki🙏🏼

Bir de şey sormak istiyorum. Geçmişte kan tahlili yaptırıyordum demirim düşük çıkıyordu demir eksikliği diye tanı giriyorlardı birinde demir eksikliği anemisi diye tanı girmişler. Ama ilaç kullanınca düzeldi ara ara oldu kan demir düşüklüğü şu an tüm değerlerim normal bunda da sıkıntı yaratırlar mı?

Bir de şey sormak istiyorum. Geçmişte kan tahlili yaptırıyordum demirim düşük çıkıyordu demir eksikliği diye tanı giriyorlardı birinde demir eksikliği anemisi diye tanı girmişler. Ama ilaç kullanınca düzeldi ara ara oldu kan demir düşüklüğü şu an tüm değerlerim normal bunda da sıkıntı yaratırlar mı?
Minimum değer sağlık şartlarında yazıyordu, düzeldiyse artık sorun olmaz bence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.