Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bir de şey sormak istiyorum. Geçmişte kan tahlili yaptırıyordum demirim düşük çıkıyordu demir eksikliği diye tanı giriyorlardı birinde demir eksikliği anemisi diye tanı girmişler. Ama ilaç kullanınca düzeldi ara ara oldu kan demir düşüklüğü şu an tüm değerlerim normal bunda da sıkıntı yaratırlar mı?
Benim arkadaşımda da demir eksikliği, anemi vb. tanılar vardı işe girişte sıkıntı olmadı zaten demir eksikliği yaşamayan çok az kişi vardır. Tahlillerde önemli olan güncel rapordaki değerler diye biliyorum raporunuzu alana kadar takviyelerinize vs. devam edin. Cilt hastalıklarında da dökülme gibi bi durumdan ziyade aşırı kuruluk yaşadığınızı ve ciltte bi atak olmadığını söylerseniz bence bi problem olmaz diye düşünüyorum. Çünkü akne ilacı vb. şeyler kullananlar da çok fazla oluyor geçmişte mesela (cildiye anlamında yani). Tabi doktor insiyatifi de çok önemli ama siz iyi düşünün iyi olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.