Hocam kusura bakmayın. Genel yetenek sonucu falan deyince dedim olumlu olumsuz dönüş mü alamadınız acaba. :) Hayır, sonuçlar bana da ulaşmadı.

Merhaba nereden görüntülüyorsunuz aday giriş profilinde herhangi bir sekme bulamadım ve göremedim?

Arkadaşlar doğru yanlış sayılarınız aşağı yukarı ne kadar paylaşabilir misiniz,genel yetenek sınavı zordu baya o yüzden sınav ortalamasını merak ediyorum,mesajı alıntılayıp paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Arkadaşlar doğru yanlış sayılarınız aşağı yukarı ne kadar paylaşabilir misiniz,genel yetenek sınavı zordu baya o yüzden sınav ortalamasını merak ediyorum,mesajı alıntılayıp paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
benim genel yetenekte 20 doğrum var 32 soruda. baraj 18miş. yetiştiremedim tabi kalanlar yanlış veya boş.

• Like
Tepkiler: admin
Ben Genel Yetenek sınavında 15 doğru, İngilizce sınavında 20 doğru yapmışım.

benim genel yetenekte 20 doğrum var 32 soruda. baraj 18miş. yetiştiremedim tabi kalanlar yanlış veya boş.
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama doğru sayısı önemli diye biliyorum. 20 doğru yaptığınız için barajı geçmiş olmuyor musunuz? İngilizce sonucunuz nasıl geldi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.