Bana da gelmedi çünkü sonuçlar açıklanmadı. Yaklaşık iki gündür arayüze Sınav Sonuçlarını eklemeye yönelik hazırlıkları var fakat dediğim gibi henüz açıklanmadı.bazı kişiler sınav sonuçlarının mail geldiğini veya kariyer sayfasında göründüğünü belirtmiş ama bende böyle bir durum söz konusu değil. siz görebiliyor musunuz? nereden ulaşabilirim kendi sonuçlarıma?
her zaman aynı mail adresini kullanıyorum zaten, bütün mailleri de aldım fakat sınav sonucuna yönelik bir mail gelmedi.İlk kayıt yaptığınız maile geliyor. Keşke bu zamana kadar beklemek yerine destek ekibine mail atsaydınız. Geçmiş olsun.
Muhtemelen bu yönde bir sıkıntı yoktur ama öncelikle tekrardan bir sınava giriş aralığınızı kontrol edin. Sonrasında eğer giriş aralığınız doğruysa mail içerisindeki ...@vireup.com'lu mail adresine konuyla alakalı mail gönderin.Bana video mülakat maili geldi bugün saat 12'ye kadar girmem lazım fakat giriş yapamıyorum. 2 bilgisayardan da denedim. Ne yapmam lazım
saatleri doğru olmasına rağmen. uyarı çıkıyor. 12 de sınav bitecek mail attım ama geç dönerlerse sınava girememiş olacağım.Muhtemelen bu yönde bir sıkıntı yoktur ama öncelikle tekrardan bir sınava giriş aralığınızı kontrol edin. Sonrasında eğer giriş aralığınız doğruysa mail içerisindeki ...@vireup.com'lu mail adresine konuyla alakalı mail gönderin.
Sorun değil, kafanıza takmayın. Hemen olmasa da muhakkak aksiyon alıp dönerler. Mesela sınava giriş aralığınızı uzatırlar veya başka bir sınav aralığı belirlerler.saatleri doğru olmasına rağmen. uyarı çıkıyor. 12 de sınav bitecek mail attım ama geç dönerlerse sınava girememiş olacağım.![]()
25 mart olduğuna emin misiniz? belki önceki veya sonraki gündür?Bana video mülakat maili geldi bugün saat 12'ye kadar girmem lazım fakat giriş yapamıyorum. 2 bilgisayardan da denedim. Ne yapmam lazım
hayır, ingilizce ve genel yetenekteki skorlarımızHangi sonuçlardan bahsediyorsunuz, video mülakat mı ?
sonuçları öğrenince ne olacak ki onu anlamadım geçtik zaten 100 olsa ne olur 70 olsa ne olurhayır, ingilizce ve genel yetenekteki skorlarımız
benim genel yetenekte 20 doğrum var 32 soruda. baraj 18miş. yetiştiremedim tabi kalanlar yanlış veya boş.Arkadaşlar doğru yanlış sayılarınız aşağı yukarı ne kadar paylaşabilir misiniz,genel yetenek sınavı zordu baya o yüzden sınav ortalamasını merak ediyorum,mesajı alıntılayıp paylaşırsanız çok sevinirim![]()
Merhaba, forumdaki "Take Off Jr Video Mulakat Sonuclari" başlığı altında sağ olsun @gunesdogan bir link paylaştı. Ben de oradan öğrendim sonucumu. Siz de https://apply.turkishairlines.com/w/thy/genel/sinav.sonuc.goruntuleme/aday.sonuc.liste.aspx linki üzerinden sonucunuzu kontrol edebilirsiniz.Merhaba nereden görüntülüyorsunuz aday giriş profilinde herhangi bir sekme bulamadım ve göremedim?
Ben Genel Yetenek sınavında 15 doğru, İngilizce sınavında 20 doğru yapmışım.Arkadaşlar doğru yanlış sayılarınız aşağı yukarı ne kadar paylaşabilir misiniz,genel yetenek sınavı zordu baya o yüzden sınav ortalamasını merak ediyorum,mesajı alıntılayıp paylaşırsanız çok sevinirim![]()
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama doğru sayısı önemli diye biliyorum. 20 doğru yaptığınız için barajı geçmiş olmuyor musunuz? İngilizce sonucunuz nasıl geldi?benim genel yetenekte 20 doğrum var 32 soruda. baraj 18miş. yetiştiremedim tabi kalanlar yanlış veya boş.