raspberry

Üye
25 Mar 2024
12
4
0
bazı kişiler sınav sonuçlarının mail geldiğini veya kariyer sayfasında göründüğünü belirtmiş ama bende böyle bir durum söz konusu değil. siz görebiliyor musunuz? nereden ulaşabilirim kendi sonuçlarıma?

İlk kayıt yaptığınız maile geliyor. Keşke bu zamana kadar beklemek yerine destek ekibine mail atsaydınız. Geçmiş olsun.

bazı kişiler sınav sonuçlarının mail geldiğini veya kariyer sayfasında göründüğünü belirtmiş ama bende böyle bir durum söz konusu değil. siz görebiliyor musunuz? nereden ulaşabilirim kendi sonuçlarıma?
Bana da gelmedi çünkü sonuçlar açıklanmadı. Yaklaşık iki gündür arayüze Sınav Sonuçlarını eklemeye yönelik hazırlıkları var fakat dediğim gibi henüz açıklanmadı.

Bana video mülakat maili geldi bugün saat 12'ye kadar girmem lazım fakat giriş yapamıyorum. 2 bilgisayardan da denedim. Ne yapmam lazım

Bana video mülakat maili geldi bugün saat 12'ye kadar girmem lazım fakat giriş yapamıyorum. 2 bilgisayardan da denedim. Ne yapmam lazım
Muhtemelen bu yönde bir sıkıntı yoktur ama öncelikle tekrardan bir sınava giriş aralığınızı kontrol edin. Sonrasında eğer giriş aralığınız doğruysa mail içerisindeki ...@vireup.com'lu mail adresine konuyla alakalı mail gönderin.

Muhtemelen bu yönde bir sıkıntı yoktur ama öncelikle tekrardan bir sınava giriş aralığınızı kontrol edin. Sonrasında eğer giriş aralığınız doğruysa mail içerisindeki ...@vireup.com'lu mail adresine konuyla alakalı mail gönderin.
saatleri doğru olmasına rağmen. uyarı çıkıyor. 12 de sınav bitecek mail attım ama geç dönerlerse sınava girememiş olacağım. :(

saatleri doğru olmasına rağmen. uyarı çıkıyor. 12 de sınav bitecek mail attım ama geç dönerlerse sınava girememiş olacağım. :(
Sorun değil, kafanıza takmayın. Hemen olmasa da muhakkak aksiyon alıp dönerler. Mesela sınava giriş aralığınızı uzatırlar veya başka bir sınav aralığı belirlerler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.