THY Thy Take Off Jr Online İng Ve Yetenek Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan raspberry
  • Başlangıç tarihi
R

raspberry

HavaPersonel.Com
bazı kişiler sınav sonuçlarının mail geldiğini veya kariyer sayfasında göründüğünü belirtmiş ama bende böyle bir durum söz konusu değil. siz görebiliyor musunuz? nereden ulaşabilirim kendi sonuçlarıma?

T

thyjr24

HavaPersonel.Com
İlk kayıt yaptığınız maile geliyor. Keşke bu zamana kadar beklemek yerine destek ekibine mail atsaydınız. Geçmiş olsun.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
bazı kişiler sınav sonuçlarının mail geldiğini veya kariyer sayfasında göründüğünü belirtmiş ama bende böyle bir durum söz konusu değil. siz görebiliyor musunuz? nereden ulaşabilirim kendi sonuçlarıma?
Bana da gelmedi çünkü sonuçlar açıklanmadı. Yaklaşık iki gündür arayüze Sınav Sonuçlarını eklemeye yönelik hazırlıkları var fakat dediğim gibi henüz açıklanmadı.

R

raspberry

HavaPersonel.Com
İlk kayıt yaptığınız maile geliyor. Keşke bu zamana kadar beklemek yerine destek ekibine mail atsaydınız. Geçmiş olsun.
her zaman aynı mail adresini kullanıyorum zaten, bütün mailleri de aldım fakat sınav sonucuna yönelik bir mail gelmedi.

O

OZlm

HavaPersonel.Com
Bana video mülakat maili geldi bugün saat 12'ye kadar girmem lazım fakat giriş yapamıyorum. 2 bilgisayardan da denedim. Ne yapmam lazım

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Bana video mülakat maili geldi bugün saat 12'ye kadar girmem lazım fakat giriş yapamıyorum. 2 bilgisayardan da denedim. Ne yapmam lazım
Muhtemelen bu yönde bir sıkıntı yoktur ama öncelikle tekrardan bir sınava giriş aralığınızı kontrol edin. Sonrasında eğer giriş aralığınız doğruysa mail içerisindeki ...@vireup.com'lu mail adresine konuyla alakalı mail gönderin.

O

OZlm

HavaPersonel.Com
Muhtemelen bu yönde bir sıkıntı yoktur ama öncelikle tekrardan bir sınava giriş aralığınızı kontrol edin. Sonrasında eğer giriş aralığınız doğruysa mail içerisindeki ...@vireup.com'lu mail adresine konuyla alakalı mail gönderin.
saatleri doğru olmasına rağmen. uyarı çıkıyor. 12 de sınav bitecek mail attım ama geç dönerlerse sınava girememiş olacağım. :(

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
saatleri doğru olmasına rağmen. uyarı çıkıyor. 12 de sınav bitecek mail attım ama geç dönerlerse sınava girememiş olacağım. :(
Sorun değil, kafanıza takmayın. Hemen olmasa da muhakkak aksiyon alıp dönerler. Mesela sınava giriş aralığınızı uzatırlar veya başka bir sınav aralığı belirlerler.

R

raspberry

HavaPersonel.Com
25 mart olduğuna emin misiniz? belki önceki veya sonraki gündür?

K

Keine

HavaPersonel.Com
Hangi sonuçlardan bahsediyorsunuz, video mülakat mı ?

T

thyjr24

HavaPersonel.Com
Hocam kusura bakmayın. Genel yetenek sonucu falan deyince dedim olumlu olumsuz dönüş mü alamadınız acaba. :) Hayır, sonuçlar bana da ulaşmadı.

R

raspberry

HavaPersonel.Com
email atmışlar, genel yetenek ve ingilizce sonuçları açıklanmış, websitesinde görünüyor

N

noname

HavaPersonel.Com
Merhaba nereden görüntülüyorsunuz aday giriş profilinde herhangi bir sekme bulamadım ve göremedim?

N

noname

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar doğru yanlış sayılarınız aşağı yukarı ne kadar paylaşabilir misiniz,genel yetenek sınavı zordu baya o yüzden sınav ortalamasını merak ediyorum,mesajı alıntılayıp paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

R

raspberry

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar doğru yanlış sayılarınız aşağı yukarı ne kadar paylaşabilir misiniz,genel yetenek sınavı zordu baya o yüzden sınav ortalamasını merak ediyorum,mesajı alıntılayıp paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
benim genel yetenekte 20 doğrum var 32 soruda. baraj 18miş. yetiştiremedim tabi kalanlar yanlış veya boş.

O

oppy

HavaPersonel.Com
O

oppy

HavaPersonel.Com
Ben Genel Yetenek sınavında 15 doğru, İngilizce sınavında 20 doğru yapmışım.

O

oppy

HavaPersonel.Com
benim genel yetenekte 20 doğrum var 32 soruda. baraj 18miş. yetiştiremedim tabi kalanlar yanlış veya boş.
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama doğru sayısı önemli diye biliyorum. 20 doğru yaptığınız için barajı geçmiş olmuyor musunuz? İngilizce sonucunuz nasıl geldi?

Konuyu okuyanlar;