Bana da mail az önce gelmiş yarın gireceğim. Çok ani oldu keşke daha usun olsaydı süre.. her neyse bir kez olumsuz bitirince bir sonraki sene başvurmamızı engeller mi¿ ben take of 101 e de başvurdum ondan direkt olumsuz msil aldım genel sınavlara bile girmedim. Sebebi ne acaba

mail almadım ben, başka mail almayan var mı acaba? sonucumun olumsuz olduğu anlamına mı geliyor bu?

• Like
Tepkiler: hamnet
ben de mail almadım
Ben olumsuz dönüş aldım maalesef. Barajın altında bir ingilizce ve genel yetenek sınavımın olduğunu düşünmüyordum aksine orta üstü geçmişti sınavım ama sonuç öyle göstermedi. Doğru yanlış sayısı belirtilmediği için bir çıkarımda da bulunamıyorum. Sonraki süreçler için herkese başarılar dilerim

Bende salı günü için davet aldım 5 İngilizce 3 Türkçe soru olacakmış. Ben çok tedirginim online sınavlarda da aynı şekilde çok tedirgindim örnek soruları ve deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar herkese başarılar dilerim

2 saat önce başarılı olduğuma dair mail geldi mülakatım yarın gözüküyordu fakat 20 dakika önce başarısız olduğuma dair bir mail daha geldi. Başkasına bu şekilde mail gelen var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.