K
Keine
HavaPersonel.Com
Video mülakatta ne tarz sorular soruyorlar ?
Video mülakat için mail geldi miVideo mülakatta ne tarz sorular soruyorlar ?
Hayır gelmedi, merak ettiğim için soruyorum. Daha önce deneyimlemiş olanlar bilgilendirir belki.Video mülakat için mail geldi mi
Daha önce video mülakata giren varsa örnek soru yazabilir mi? Kaç ingilizce kaç türkçe, ingilizce soru seviyesi veya örnek ingilizce soru? Benim duyduğum bir keresinde büyükşehirde yaşamanın zorlukları hakkında soru gelmiş. Bunun gibi örnekler varsa paylaşılırsa memnuniyet duyarız.
Teşekkürler bilgilendirme içinGeçen sene ki sorulardan bazıları:
Büyük bir şehirde yaşamanın avantajı ve dezavantajı nelerdir
Aldığınız eğitim de hangi dersleri gördünüz en sevdiğiniz ders neydi neden
Grup olarak yürüttüğünüz bir organizasyon var mıdır? Grupta ki göreviniz neydi?
Bunun gibi sorulardı 3 İngilizce 3 Türkçe soru vardı.
Eşitlik açısından birebir sorular değildir ancak büyük oranda benzer sorular giren kişilerden öğrenildi.
Video mülakat aşırı belirleyici bilgisayar karşısına geçip kendi kendinize konuşma egzersizleri yapın süre dolmuyor maalesef ki karşılıklı aktif bir konuşma olmadığı için kendinizi tekrar etme olasılığınız yüksek fikirlerinizi açık ve net şekilde ifade edin.
Herkese başarılar.
bana dün mail geldi 3 tane turkce soru 2 İngilizce olacakmis 15 dakika süre varmis ama her sorunun suresi farkliymis boyleDaha önce video mülakata giren varsa örnek soru yazabilir mi? Kaç ingilizce kaç türkçe, ingilizce soru seviyesi veya örnek ingilizce soru? Benim duyduğum bir keresinde büyükşehirde yaşamanın zorlukları hakkında soru gelmiş. Bunun gibi örnekler varsa paylaşılırsa memnuniyet duyarız.
dostum sen girdin mi bu 3 türkçe ve 2 ingilizce sorulu mülakata? ilk defa mülakata gireceğim rica etsem sorular hakkında bilgi verir misinbana dün mail geldi 3 tane turkce soru 2 İngilizce olacakmis 15 dakika süre varmis ama her sorunun suresi farkliymis boyle
Genel yetenek ve ingilizce sonuçlandı mi yanibana dün mail geldi 3 tane turkce soru 2 İngilizce olacakmis 15 dakika süre varmis ama her sorunun suresi farkliymis boyle
Başka bölümdür. Take off sr veya 101 . Jr açıklanmadı dahaGenel yetenek ve ingilizce sonuçlandı mi yani
Evet gerçekten ani oldu.jr açıklandı 5 ingilizce ve 3 türkçe soru olacakmış herkese aynı mı acaba 5 ingilizce çok fazla sanki bi de yarın olacak mülakat keşke hazırlanmak için süre verselerdi
Evet herkese aynı gelmişjr açıklandı 5 ingilizce ve 3 türkçe soru olacakmış herkese aynı mı acaba 5 ingilizce çok fazla sanki bi de yarın olacak mülakat keşke hazırlanmak için süre verselerdi