Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
Nasıl geçmişti? bana geçip geçmediğime dair değil de süreç devam ediyor 27 temmuzakadar adli sicil vs güncellemem söylendi
anladım, hepimiz için hayırlısı olsun umarım en yakın zamanda olumlu olumsuz dönüş alabiliriz.
benim sınavlarım iyi geçmişti bu arada

hatırlıyor musun ne sordular mesela benimkisi yarın
Sizin nasıl yarın oluyor acaba sınavınız o süreci geçeli çok oldu burdaki insanların da merak ettim, farklı kişilere tekrar sınav mailleri mi atmaya bailamışlar diye çünkü burda yazanlar hem teknik hem ingilice hem video mülakat sınavlarına girdiler

Sizin nasıl yarın oluyor acaba sınavınız o süreci geçeli çok oldu burdaki insanların da merak ettim, farklı kişilere tekrar sınav mailleri mi atmaya bailamışlar diye çünkü burda yazanlar hem teknik hem ingilice hem video mülakat sınavlarına girdiler
evet ilk teknik sınav daha sonra ingilizce daha sonra video mülakat şimdi de tekrardan teknik mülakat olucak

evet ilk teknik sınav daha sonra ingilizce daha sonra video mülakat şimdi de tekrardan teknik mülakat olucak
Anlayamadım şimdi size yeni bir mail mi geldi teknik mülakat için 2. Kez , ne zaman geldi acaba, başka böyle mail gelen var mı arkadaşlar

Anlayamadım şimdi size yeni bir mail mi geldi teknik mülakat için 2. Kez , ne zaman geldi acaba, başka böyle mail gelen var mı arkadaşlar
ben ilan ilk açılınca basvuru yapmıstım su ana kadar 3 tane mülakata girdim ve üçünde de basarıyla sonuclandıgın hakkında mail attılar kademeleri araştırdım teknik sınavdan sonra yüz yüze mülakat oluyor toplam 6 kademe oluyor ben şuan 4. e giryorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.