Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
Banada olumsuz maili geldi arkadaşlar az önce. Çok üzüldüm sınavlarımda çok iyi geçmişti oysaki ama hayırlısı elden birşey gelmıyor.

Olumsuz sonuçlandı diyo neye göre olumsuz verdiler hiç bir şey paylaşmıyolar bukadar aşamadan geçip sadece olumsuz yazması saçma neden elendiğimizi bilsek diğer sınavlar için düzeltirdik

Video bazlı yetkinlik sonucunda olumsuz yazmışlar benım mailde hıcbısıde anlamadım açıkçası bana biraz tuhaf geldi eğer teknik sınavdan önceki aşama içinse. sorulan sorular elenebilecek sorular değildi samimi ve dürüst olmuştum.

Video bazlı yetkinlik sonucunda olumsuz yazmışlar benım mailde hıcbısıde anlamadım açıkçası bana biraz tuhaf geldi eğer teknik sınavdan önceki aşama içinse. sorulan sorular elenebilecek sorular değildi samimi ve dürüst olmuştum.
yapay zekanın sonuçları değerlendirdiği mülakat var ya ondan. Hani şu 30 saniye düşünüp cevapların video kaydı alındığı :) Benim de aynı sebepten olumsuz gelmiş.

Bana mail gelmedi hala ingilizce mülakattan sonra ,sana?
Bana belgeleri güncelleyin süreciniz devam ediyor mesajı geldi bunu Thy de çalışan abime sordum geçmesen gelmez böyle bir mesaj dedi size de geldi sanırım aynı mesaj geldi ben acaba hiç ingilziceye girip belgeleri yükleyin mesajı almayan oldu mu onu merak ettim

• Like
Tepkiler: ebr
Arkadaşlar 3.44 ortalamayla bitirdim üniversityi 2 tane tübitak porojem var sınavdan kalma gibi bir endişem yoktu açıkcası çünkü kolaydı. Bundan sonraki aşamalara geçen arkadaşlara başarılar diliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.