merhaba e nabızdan gizlediğimiz seylerı gorebılıyorlar mı?
Merhaba, ne kadar gizlerseniz gizleyin kod göndermenizi isteyecekler kendi sistemlerinden her şeyi görüntüleyebiliyorlar. Gizlemenizi tavsiye etmem kötü niyet olarak değerlendirilme ihtimaline karşı.

Merhaba ,
TGS YHM İstanbul Havalimanı İçin başvuruda bulunmak istiyorum pozisyon açıldığı zaman fakat 2017-2018 de anksiyete tanılı doktor kayıtlarım bulunuyor. Bu sebepten Askerliğimi yapıcağım sırada aile hekimim tarihi çok eski olmasına rağmen beni kurul raporu almaya gönderdi (2022). Bu durum Tgs Yer Hizmetleri için bir sorun teşkil eder mi ? Yoksa Kendi Doktorları bakıp karar veriyor mu

@admin Merhaba, idari fonksiyonlarda keratokonus sorun oluşturur mu? Lens kullanmıyorum şu an ama sağlık raporu için göz muayenesinde harf gösterip sorulacaksa sorun yaşayabilirim. Öncesinde gidip lens almam şart mı sizce? Henüz işe alınıp alınmayacağım belli değil ama randevu bulmak zaman aldığından durumu öğrenmek istedim. Cevaplayabilirseniz sevinirim

@admin Merhaba, idari fonksiyonlarda keratokonus sorun oluşturur mu? Lens kullanmıyorum şu an ama sağlık raporu için göz muayenesinde harf gösterip sorulacaksa sorun yaşayabilirim. Öncesinde gidip lens almam şart mı sizce? Henüz işe alınıp alınmayacağım belli değil ama randevu bulmak zaman aldığından durumu öğrenmek istedim. Cevaplayabilirseniz sevinirim
Saglik raporu için gidildiğinde önce bir makineye kafamı sokup tek tek 2 göz içinde ayrı ayrı önce ışık gördüğünde tuşa basmam gereken bir cihaza girdim. Sonra doktor harf okuttu ve renk korlugu testi ile bitirdi. Lens olayını bilemiyorum ama benim testim bu şekilde oldu büyük ihtimal standarttır.

Saglik raporu için gidildiğinde önce bir makineye kafamı sokup tek tek 2 göz içinde ayrı ayrı önce ışık gördüğünde tuşa basmam gereken bir cihaza girdim. Sonra doktor harf okuttu ve renk korlugu testi ile bitirdi. Lens olayını bilemiyorum ama benim testim bu şekilde oldu büyük ihtimal standarttır.
Kabin hizmetlerinde sağlık kriterlerinde çok katılar anladığım kadarıyla. Genel müdürlükteki pozisyonlarda özellikle benim durumumda bakış nasıl onu merak ediyorum aslında?

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.