THY Thy Sağlık

• Konbuyu başlatan Kuto
  • Başlangıç tarihi
K

Kuto

HavaPersonel.Com
Merhaba, bundan bir kaç ay önce derslerin yoğunluğundan dolayı uykusuzluk ve moral bozukluğundan kaynaklı psikiyatri’ye gittim doktor bana en alt dozdan (100mg) modiwake ve yine en alt dozdan (10mg) fonksera antidepresan yazdı. Ancak ben sadece modiwake’i satın aldım antidepresanı satın almadım hatta modiwake’i sadece beş gün kullandım. Bu durum bana ciddi bir sorun çıkartır mı THY’nin sağlık mülakatında ? Tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba, bundan bir kaç ay önce derslerin yoğunluğundan dolayı uykusuzluk ve moral bozukluğundan kaynaklı psikiyatri’ye gittim doktor bana en alt dozdan (100mg) modiwake ve yine en alt dozdan (10mg) fonksera antidepresan yazdı. Ancak ben sadece modiwake’i satın aldım antidepresanı satın almadım hatta modiwake’i sadece beş gün kullandım. Bu durum bana ciddi bir sorun çıkartır mı THY’nin sağlık mülakatında ? Tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim.
IMG 20240611 215806

Yukarıda belirtiliyor.

K

Kuto

HavaPersonel.Com
Anladım ancak sistemde yazıyor olması kullandığım anlamına gelmiyor keza kullanmadım da. Kuruldaki doktor bu konu hakkında adayı dinliyor mu neden kullandın veya ne kadar sürdü gibisinden diye sormak istemiştim.

admin

admin

Admin
Moderatör
Anladım ancak sistemde yazıyor olması kullandığım anlamına gelmiyor keza kullanmadım da. Kuruldaki doktor bu konu hakkında adayı dinliyor mu neden kullandın veya ne kadar sürdü gibisinden diye sormak istemiştim.
Bu şirket doktorunun inisiyatifinde maalesef bazen direkt eliyor bazen ek tetkik istiyor.

E

eren5288

HavaPersonel.Com
Bu şirket doktorunun inisiyatifinde maalesef bazen direkt eliyor bazen ek tetkik istiyor.
Merhaba adminim, benimde 2020 yılının başlarında D vitamini eksikliğinden paxil 20mg ilaç vermiş de ben içip içmediğimi bile hatırlamıyorum bu bana sorun yaratır mı. Öyle takıntım falan vs yok.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba adminim, benimde 2020 yılının başlarında D vitamini eksikliğinden paxil 20mg ilaç vermiş de ben içip içmediğimi bile hatırlamıyorum bu bana sorun yaratır mı. Öyle takıntım falan vs yok.
D vitamini eksikliği için psikiyatriye neden gittiniz anlamadım. Yazdığınız ilaca baktım depresyon tarzı rahatszılıkların tedavisinde kullanılıyormuş ancak üzerinden 3 yıl geçmiş ayrı değerledirilir doktor karar verir.

E

eren5288

HavaPersonel.Com
D vitamini eksikliği için psikiyatriye neden gittiniz anlamadım. Yazdığınız ilaca baktım depresyon tarzı rahatszılıkların tedavisinde kullanılıyormuş ancak üzerinden 3 yıl geçmiş ayrı değerledirilir doktor karar verir.
İnan hiç bilmiyorum admin. Belki depresiftirim o zamanlar unutkanlık falan o yüzdn vermiştir.

F

FatmaArs

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

Ben de kabin hostesliği için başvuru yaptım ve dil sınavı sonucumu bekliyorum. Yalnız miyop için üst sınıra takılıyorum, üst sınır 6 derece benim 8 derece. Lens kullanıyorum.

Başka bir sorunum yok ama bu konuda insiyatif tanınır mı sizce. Ya da lens ile muayene olsam anlaşılır mı?

Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu?

A

arigellll

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

Ben de kabin hostesliği için başvuru yaptım ve dil sınavı sonucumu bekliyorum. Yalnız miyop için üst sınıra takılıyorum, üst sınır 6 derece benim 8 derece. Lens kullanıyorum.

Başka bir sorunum yok ama bu konuda insiyatif tanınır mı sizce. Ya da lens ile muayene olsam anlaşılır mı?

Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu?
thy'nin kendi sitesinde şartlar şu şekilde
Renkli Görme BozukluğuIshihara testi tam okunmalı ve hiç hata yapılmamalıdır. Tek bir hata yapanlar da dahil olmak üzere hata yapan adayın renkli görme bozukluğu derecesi farketmeksizin işe alımı uygun değildir.
Keratokonus Geçmişte tanısı, tedavisi ve ameliyatı olanlar da dahil, tüm adayların işe alımı uygun değildir.
Miyopi Her bir göz için ayrı ayrı -5 (beş) Derecenin üstü olan tüm adayların işe alımı uygun değildir.
Astigmatizma Her bir göz için ayrı ayrı 2 (iki) Derecenin üstü olan tüm adayların işe alımı uygun değildir.
Hipermetropi Her bir göz için ayrı ayrı +4 (dört) Derecenin üstü olan tüm adayların işe alımı uygun değildir.AmeliyatlarYukarıda belirtilen işe alımı uygun olmayan değerlerde refraksiyon kusurları olup (Miyopi, Astigmatizma, Hipermetropi) muayene öncesi ameliyat olan adaylar göz ameliyatlarından 3 ay sonra SHGM Yetkili Havacılık Merkezinde yapılan glare ve mezopik kontrast testinde görüş düşüklüğü olması durumunda işe alımı uygun değildir.Geçmişte refraksiyon kusuru nedeniyle görme düzeltme ameliyatı olan adaylar SHGM Yetkili Havacılık Merkezinde yapılan glare ve mezopik kontrast testinde görüş düşüklüğü olması durumunda işe alımı uygun değildir

xafer

xafer

HavaPersonel.Com
merhaba e nabızdan gizlediğimiz seylerı gorebılıyorlar mı?

K

Kuto

HavaPersonel.Com
merhaba e nabızdan gizlediğimiz seylerı gorebılıyorlar mı?
Merhaba, ne kadar gizlerseniz gizleyin kod göndermenizi isteyecekler kendi sistemlerinden her şeyi görüntüleyebiliyorlar. Gizlemenizi tavsiye etmem kötü niyet olarak değerlendirilme ihtimaline karşı.

T

THEMUSAF

HavaPersonel.Com
Merhaba ,
TGS YHM İstanbul Havalimanı İçin başvuruda bulunmak istiyorum pozisyon açıldığı zaman fakat 2017-2018 de anksiyete tanılı doktor kayıtlarım bulunuyor. Bu sebepten Askerliğimi yapıcağım sırada aile hekimim tarihi çok eski olmasına rağmen beni kurul raporu almaya gönderdi (2022). Bu durum Tgs Yer Hizmetleri için bir sorun teşkil eder mi ? Yoksa Kendi Doktorları bakıp karar veriyor mu

Konuyu okuyanlar;