Merhaba ben de gizlemistim ancak yarın bir gün ortaya çıkar diye il sağlık müdürlüğüne dilekce verip geri açtırdım üstüme yazılan başkasına ait ilaçlar vardı ve bu ilaçlar sıkıntılı ilaclardi o yüzden gizlemistim
Doktor pcden açıyor klavyeyi size uzatıp e nabız şifrenizi girip açıyorsunuz o da tek tek kontrol ediyor
Gorme ihtimali yok o zaman silinirse

kuruldan dönüş alabildiniz mi
merhaba kuruldan sonra ek tetkik istendi muayne olduktan sonra goturecegim sonuc hala belirsiz fakat ultrason cektirdim emar da istedi gittigim hastane hekimi temiz huylu olsa da buyudugu icin aldirmam gerektigi soylendi detayli emar isleminden sonra thy goturecegim ama pozitif hissetmiyorum artik

Bilgim yok. Umarım olumlu sonuçlanır.
merhaba thy kurul ek tetkik surecindeyim ama ayni zamanda ajet saglik icin mail geldi thy icin aldigim raporumu goturecegim fakat tekrar kist problemi yasamamak icin e nabızdan gizlemeyi de dusunuyorum kafam cok karısık sizce ajette thy kadar detayli inceleme yapiyor mu ya da direkt olarak kendim mi soylesem daha iyi olur ameliyat olup aldirmam icin sure tanirlar mi ve son olarak thy ameliyat isleminden kac yil sonra ise alimi uygun goruyor keske daha oncesinden aldirmis olsaydim kistimi gittigim doktorlar temiz huylu oldugundan alma taraftari degillerdi fakat bir santim buyudugu icin su an onlem amacli alinmasi gerekiyor okudugunuz vaktiniz icin tesekkur ederim 🙏🏻 @admin

merhaba thy kurul ek tetkik surecindeyim ama ayni zamanda ajet saglik icin mail geldi thy icin aldigim raporumu goturecegim fakat tekrar kist problemi yasamamak icin e nabızdan gizlemeyi de dusunuyorum kafam cok karısık sizce ajette thy kadar detayli inceleme yapiyor mu ya da direkt olarak kendim mi soylesem daha iyi olur ameliyat olup aldirmam icin sure tanirlar mi ve son olarak thy ameliyat isleminden kac yil sonra ise alimi uygun goruyor keske daha oncesinden aldirmis olsaydim kistimi gittigim doktorlar temiz huylu oldugundan alma taraftari degillerdi fakat bir santim buyudugu icin su an onlem amacli alinmasi gerekiyor okudugunuz vaktiniz icin tesekkur ederim 🙏🏻 @admin
Maalesef ajet de detaylı bir sağlık taraması yapıyor. Kendiniz söylemeyin onlar sağlık kurallarına uymadığınızı düşünürlerse söylersiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.