N
neslihaneda
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar sağlık raporu onaylatmaya gidenler oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? En ufak şeyde eliyorlar diye duydum doğru mu?
En ufak şeyde elemezler sadece sağlık kriterlerine uymayan bir rahatsızlığınız var ise elerler.Merhaba arkadaşlar sağlık raporu onaylatmaya gidenler oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? En ufak şeyde eliyorlar diye duydum doğru mu?
Hocam kabin memurluğu için aranan sağlık kriterlerine nasıl ulaşabilirim? Her alımda kriterler değişebiliyor mu? Googledan bakınca farklı bir THY işe alım sağlık şartları raporu çıkıyor.En ufak şeyde elemezler sadece sağlık kriterlerine uymayan bir rahatsızlığınız var ise elerler.
mülakatınız ne zaman sonra sonuçlandı acaba? birde bende de bel ağrısı tanısı var rapor için yazdırmıştım sorun olur muMerhaba arkadaşlar sağlık raporu onaylatmaya gidenler oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? En ufak şeyde eliyorlar diye duydum doğru mu?
Merhaba 22 Eylül'de girmiştim 4 Ekim'de olumlu sonuclandi. Bu tür tanilarda tam olarak nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum ama sanıyorum mr cektirmenizi isterler. Ama dediğim gibi tam olarak bilmiyorum bu tür tanilarda ne istediklerini.mülakatınız ne zaman sonra sonuçlandı acaba? birde bende de bel ağrısı tanısı var rapor için yazdırmıştım sorun olur mu
çok teşekkğr ederim peki sağlık raporu için ne kadar süre veriyorlar ben istanbul dışında yaşıyorumMerhaba 22 Eylül'de girmiştim 4 Ekim'de olumlu sonuclandi. Bu tür tanilarda tam olarak nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum ama sanıyorum mr cektirmenizi isterler. Ama dediğim gibi tam olarak bilmiyorum bu tür tanilarda ne istediklerini.
Raporu siz THY hekimlerine onaylatmadan önce aliyorsunuz. Raporunuzu THY hekimlerine onaylatmak için de THYnin size gönderecegi mail uzerindeki bağlantıdan randevu olusturuyorsununuz. Randevu tarihini musaitlik durumunuza göre siz belirliyorsunuz. Bana verilen tarih seçenekleri uygun değildi mesela mail attım ve ileri tarihe ertelediler.çok teşekkğr ederim peki sağlık raporu için ne kadar süre veriyorlar ben istanbul dışında yaşıyorum
bende çalışıyorum acaba süre yeterli olur mu istanbula gelip rapor alacağım raporu alıp geri onlara biz mi götürüyoruz onaylatmak için nasıl oluyot süreç bilgi verirseniz çok sevinirimRaporu siz THY hekimlerine onaylatmadan önce aliyorsunuz. Raporunuzu THY hekimlerine onaylatmak için de THYnin size gönderecegi mail uzerindeki bağlantıdan randevu olusturuyorsununuz. Randevu tarihini musaitlik durumunuza göre siz belirliyorsunuz. Bana verilen tarih seçenekleri uygun değildi mesela mail attım ve ileri tarihe ertelediler.
Raporu İstanbul'da alma zorunlulugunuz yok Shgm yetkili bir tip merkezinden alabilirsiniz Googleda hastanelerin listesi çıkıyor zaten. O hastanelerden birinden alacağınız raporu THY hekimine onaylatmak için gotureceksiniz . Aynen dediğiniz gibi önce sağlık raporu alacaksınız sonra da o raporu THY hekimine onaylatacaksiniz. Size tavsiyem eğer geçmişte girilen sıkıntı yaratabilecek bir taniniz varsa rapor alacağınız hastanede tetkik yaptırın bence. Benim 2015 yilinda biten böbrek taşı tedavim vardı ve PCOS tanısı vardı bu yüzden benden ek tetkik istediler thyde şükür bir sorun çıkmadı tetkiklerde ama hastane tetkik yapmayınca tekrar uğraştırıyorlar yani. Özellikle bulunduğunuz şehirde Shgm yetkili bir hastane yoksa gideceğiniz hastaneye durumu bildirin derim.bende çalışıyorum acaba süre yeterli olur mu istanbula gelip rapor alacağım raporu alıp geri onlara biz mi götürüyoruz onaylatmak için nasıl oluyot süreç bilgi verirseniz çok sevinirim
aslında bir tanım yok rapor için yazılan bir tanıydı ve listede yer alan bir sorun yok ameliyat vs geçmişimde yok yaşadığım şehirde shgm onaylı hastane yok malesefRaporu İstanbul'da alma zorunlulugunuz yok Shgm yetkili bir tip merkezinden alabilirsiniz Googleda hastanelerin listesi çıkıyor zaten. O hastanelerden birinden alacağınız raporu THY hekimine onaylatmak için gotureceksiniz . Aynen dediğiniz gibi önce sağlık raporu alacaksınız sonra da o raporu THY hekimine onaylatacaksiniz. Size tavsiyem eğer geçmişte girilen sıkıntı yaratabilecek bir taniniz varsa rapor alacağınız hastanede tetkik yaptırın bence. Benim 2015 yilinda biten böbrek taşı tedavim vardı ve PCOS tanısı vardı bu yüzden benden ek tetkik istediler thyde şükür bir sorun çıkmadı tetkiklerde ama hastane tetkik yapmayınca tekrar uğraştırıyorlar yani. Özellikle bulunduğunuz şehirde Shgm yetkili bir hastane yoksa gideceğiniz hastaneye durumu bildirin derim.
Hayır Shgm yetkili hastane olması lazım yanj havacilik tıp merkezlerinden almanız gerekiyor bana gelen mailde böyle yazıyordu en azındanheyet raporu veren herhangi bir hastanenin raporu geçerli olur dimi.
bu normal istihdam icin mi yoksa kabin kokpit için mi?heyet raporu veren herhangi bir hastanenin raporu geçerli olur dimi.
Kabinbu normal istihdam icin mi yoksa kabin kokpit için mi?
Bilemiyorum benim bu soruya bir cevap vermem doğru olmaz açıkçası umarım bir sorun çıkmadan geçersinizMerhaba thy sağlık için sertifikamı aldım ancak göğsümde bir yağ bezesi olduğu için kurula kaldım sizce elenir miyim?
merhaba süreciniz olumlu ilerledi mi acabaMerhaba arkadaşlar sağlık raporu onaylatmaya gidenler oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? En ufak şeyde eliyorlar diye duydum doğru mu?
Evett 2 hafta sonra eğitime başlıyorummmerhaba süreciniz olumlu ilerledi mi acaba
çok sevindim hayırlı olsuun 16 sında mülakata girdim hala sonuö bekliyorum ben inşallah biran önce gelirEvett 2 hafta sonra eğitime başlıyorumm
Çok teşekkür ederimm umarım sizin de olumlu olur muhtemelen kısa bir süre sonra gelir ben 22 Eylül'de girmiştim 4 Ekim'de dönüş yapmışlardıçok sevindim hayırlı olsuun 16 sında mülakata girdim hala sonuö bekliyorum ben inşallah biran önce gelir