Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Selam tekrardan herkese 🌸 İlk araştırırken kurul mülakatımdan cevap yoktu bugün olumlu cevabı aldım oldukça heyecanlıyımm. Şimdi geçmem gereken aşamalar ön sağlık, sghm onaylı hastane randevusu ve thy işe giriş muayenesi değil mi? Ön sağlık için randevu oluşturacağım ilk önce verdikleri belgeleri de dolduracağım da farklı bir şehirden geldiğim için sizce aynı güne ya da bir sonraki güne verirler mi? Bir iki günde halletmek isterim ama aralarında ne kadar süre oluyor biliyor musunuz?
Merhaba, başarılar diliyorum. Ön sağlık muayenesi aynı gün içinde halloluyor. Ön sağlıktan çıktıktan sonra tekrar 7-10 gün arasında mail bekleyeceksiniz bir sonraki aşama için. Üçünü de arka arkaya halledemiyorsunuz maalesef. Ön sağlık ta olumlu sonuçlanırsa bir gün arayla raporu alıp ertesi gün teslim edebilirsiniz.

• Like
Tepkiler: rumsrn
merhaba kurul mülakatınız nasıl geçmişti ne sordukar nasık cevapladınız

merhaba kurul mülakatınız nasıl geçmişti ne sordukar nasık cevapladınız
Merhaba, güzel geçti ancak sonucu öğrenene kadar geçtim diyememiştim arada kalmıştım yani izlenim açısından. Pozitif kaldım, herkesi selamladım - nasıl olduklarını sordum, görgü kurallarına oldukça dikkat ettim ve herkesle göz teması kurdum konuşurken. Üniversiteden itibaren neler yaptığımı sordular, bölümümü, yaparken gerçekleştirdiğim projeleri ve iş hayatımı anlattım. Gelen sorular çoğunlukla iş hayatıma yönelikti, müşteriyle temasta mıyım nasıl problem çözüyorum onları sordular, neden başvurduğum soruldu böyleydi genel olarak çok uzun sürmedi

• Like
Tepkiler: xxyagi ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.