Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
merhaba evet biz ödüyoruz 21k civarında ödeme yapılıyor toplam
Gerçekten çokmuş, ben bazı değerlerime baktırdım bu sürece girmeden önce ama tam emin olmak da istiyorum uygun muyum diye, hangi testleri ve değerleri istiyorlar kadınlar için bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, hepimiz için hayırlısı olur umarım. Benim sağlık aşamasında bir takım çekincelerim var bu konuda biraz bilgi verir misiniz? Sağlık sürecinin ücretini biz mi ödüyoruz? Hangi testleri ve değerleri istiyorlar kadınlar için bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Kurul mülakatının olumlu geçmesi durumunda sizlere ön sağlık muayenesi davet maili gelecek. Bu aşamada herhangi bir ücret ödemiyoruz. E nabız kontrolü ve temel muayeneler yapılıyor. Bu aşamanın da olumlu olması sonrasında size işe giriş muayenesi seçmeniz için davet maili gelecek. Orada seçtiğiniz tarihten önce siz kendiniz listedeki hastanelerden birisinden randevu almanız gerekiyor. O hastaneden alacağımız sağlık raporunun 21300 küsür bir ödemesi oluyor. Aynı gün içinde çıkıyor. O raporu olup işe giriş muayenesine götürüp teslim ediyorsunuz ve ekstra bir ödeme yapmıyorsunuz. Hangi değerlere ve işlemlere bakıldığını da shgm sağlık şartları yazarak öğrenebilirsiniz google üzerinden. Başarılar 🌸

• Like
Tepkiler: gunes
Kurul mülakatının olumlu geçmesi durumunda sizlere ön sağlık muayenesi davet maili gelecek. Bu aşamada herhangi bir ücret ödemiyoruz. E nabız kontrolü ve temel muayeneler yapılıyor. Bu aşamanın da olumlu olması sonrasında size işe giriş muayenesi seçmeniz için davet maili gelecek. Orada seçtiğiniz tarihten önce siz kendiniz listedeki hastanelerden birisinden randevu almanız gerekiyor. O hastaneden alacağımız sağlık raporunun 21300 küsür bir ödemesi oluyor. Aynı gün içinde çıkıyor. O raporu olup işe giriş muayenesine götürüp teslim ediyorsunuz ve ekstra bir ödeme yapmıyorsunuz. Hangi değerlere ve işlemlere bakıldığını da shgm sağlık şartları yazarak öğrenebilirsiniz google üzerinden. Başarılar 🌸
Teşekkür ederim ayrıntılı cevap için. Hastaneden alacağımız raporda bir tahlil vs veriliyor mu peki yoksa tüm gerekli muayeneler ön sağlık muayenesinde tamamlanıyor mu o konuda bilginiz var mı?

mülakat davetinde ilk sırada ön sağlık muayenesi görünüyor bende sıralama nasıl acaba? boy ölçümü-yüz yüze mülakat-kurul-ön sağlık şeklinde mi

Teşekkür ederim ayrıntılı cevap için. Hastaneden alacağımız raporda bir tahlil vs veriliyor mu peki yoksa tüm gerekli muayeneler ön sağlık muayenesinde tamamlanıyor mu o konuda bilginiz var mı?
Evet kan ve idrar tahlili, akciğer filmi, işitme, basınç, görme ve solunum testi, nöroloji, kbb ve psikiyatri muayenesi de oluyor unuttuğum yoksa.

• Like
Tepkiler: rumsrn ve gunes
çok teşekkür ederim. işe giriş muayenesi sonraki günlerde o zaman
Ön muayeneniz olumlu olursa işe giriş muayenesi için size tarih seçtiriliyor. Seçtiğiniz tarihten önce SHGM onaylı hastanelerden sağlık raporunuzu alıp işe giriş muayenesine mühürlü zarfta sağlık raporunuzla gitmeniz gerekiyor.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba,

Üzülerek söylüyorum ki mevcut kurallarda sağlık aşamasında elenen adayların tekrar başvuru yapması mümkün değil. Sistemde aday bilgileriniz ve sürecinizin neden olumsuz sonuçlandığı kaydediliyor. Bir sonraki ilana başvursanız bile yüksek ihtimalle başvurunuz kabul edilmeyecektir.
basit düzeyde antidepresan kullanımından elendim. sağlık koşullarında 3 yıl şartı vardı. son üç yılda antidepresan kullanımını istemiyordu. o yüzden sordum üç yılı doldurduktan sonra tekrar başvurulabiliyor mu diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.