Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Merhaba arkadaşlar, hepimiz için hayırlısı olur umarım. Benim sağlık aşamasında bir takım çekincelerim var bu konuda biraz bilgi verir misiniz? Sağlık sürecinin ücretini biz mi ödüyoruz? Hangi testleri ve değerleri istiyorlar kadınlar için bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Hangi değerleri ve testleri istiyolar bilmiyorum ama shgm onaylı hastanelerde aldığımız raporun ücretini biz ödüyoruz o da 21.5k sanırım bu sene.

• Like
Tepkiler: gunes
basit düzeyde antidepresan kullanımından elendim. sağlık koşullarında 3 yıl şartı vardı. son üç yılda antidepresan kullanımını istemiyordu. o yüzden sordum üç yılı doldurduktan sonra tekrar başvurulabiliyor mu diye
antidepresanı son üç sene içinde mi kullanmıştınız?

Merhaba ön sağlık muayenesi için randevuyu nereden oluşturdunuz acaba çevik’e yönlendiriyor ama ona da soruyorum farklı cevaplar veriyor😅
Çevik’ten almıştım yine kabin seçeneğinden sonra zaten ön sağlık muayenesi almak istiyorum seçeneği çıkıyor ona basınca seçenek sunuyor sana

• Like
Tepkiler: storybrooke
Selam tekrardan herkese 🌸 İlk araştırırken kurul mülakatımdan cevap yoktu bugün olumlu cevabı aldım oldukça heyecanlıyımm. Şimdi geçmem gereken aşamalar ön sağlık, sghm onaylı hastane randevusu ve thy işe giriş muayenesi değil mi? Ön sağlık için randevu oluşturacağım ilk önce verdikleri belgeleri de dolduracağım da farklı bir şehirden geldiğim için sizce aynı güne ya da bir sonraki güne verirler mi? Bir iki günde halletmek isterim ama aralarında ne kadar süre oluyor biliyor musunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.