Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet Pilot

Bsrers

Üye
13 Haz 2025
62
8
5
Meslek
Kokpit
Merhaba bana ayın 17’sinde Pace sınavıyla ilgili ilerki tarihlerde bilgilendirileceğim mail’i geldi fakat hala daha o bilgi mesajı gelmedi. Ne kadar süre sonra Pace tarihi belli oluyor ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Merhaba bana ayın 17’sinde Pace sınavıyla ilgili ilerki tarihlerde bilgilendirileceğim mail’i geldi fakat hala daha o bilgi mesajı gelmedi. Ne kadar süre sonra Pace tarihi belli oluyor ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
İlan 11.07.2025 tarihinde yayımdan kaldırılacak. En geç 18.07.2025 tarihine kadar gönderirler diye tahmin ediyorum.

Bu bekleyiş normal mi yoksa onlara ulaşıp bi sıkıntı mı var diye sormalı mıyım sizce ?

Çalışma dosyası geldikten sonra en geç 1 ay içerisinde sınav tarihi geleceğini söylediler, sanırsam yoğunluktan sıkışma durumu var her gün sınav olduğunu söylediler

• Like
Tepkiler: Bsrers
Bu bekleyiş normal mi yoksa onlara ulaşıp bi sıkıntı mı var diye sormalı mıyım sizce ?
Normal tabii ki, uzaması sizler için daha iyi çünkü daha fazla çalışma olanağı bulmuş oluyorsunuz. Şimdiden başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: Bsrers

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.