THY Thy Pace Tarihi

• Konbuyu başlatan Bsrers
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet Pilot
Merhaba bana ayın 17’sinde Pace sınavıyla ilgili ilerki tarihlerde bilgilendirileceğim mail’i geldi fakat hala daha o bilgi mesajı gelmedi. Ne kadar süre sonra Pace tarihi belli oluyor ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Merhaba bana ayın 17’sinde Pace sınavıyla ilgili ilerki tarihlerde bilgilendirileceğim mail’i geldi fakat hala daha o bilgi mesajı gelmedi. Ne kadar süre sonra Pace tarihi belli oluyor ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
İlan 11.07.2025 tarihinde yayımdan kaldırılacak. En geç 18.07.2025 tarihine kadar gönderirler diye tahmin ediyorum.

Bu bekleyiş normal mi yoksa onlara ulaşıp bi sıkıntı mı var diye sormalı mıyım sizce ?

Çalışma dosyası geldikten sonra en geç 1 ay içerisinde sınav tarihi geleceğini söylediler, sanırsam yoğunluktan sıkışma durumu var her gün sınav olduğunu söylediler

Bu bekleyiş normal mi yoksa onlara ulaşıp bi sıkıntı mı var diye sormalı mıyım sizce ?
Normal tabii ki, uzaması sizler için daha iyi çünkü daha fazla çalışma olanağı bulmuş oluyorsunuz. Şimdiden başarılar dilerim.

Konuyu okuyanlar;