Benim sonucum hâlen açıklanmadı belli ki bayağı sonda kaldım
Bende aynı şekilde hocam benim kendi görüşüm şu ki; sadece olumsuzlar gönderilmedi onlar daha sonra gönderilecek biz yavaştan umutları keselim hem yaklaşık 1.5 saattir kimseye olumlu maili de gitmemiş.

Olumlu dönüş geldi, mail aşağıdaki gibi:
mailin geliş saati: 26 Haz Çar tarihinde 14:17 saatinde

Değerli Adayımız,

2024 Türk Hava Yolları Kabin Memuru İlanı değerlendirme süreçleri kapsamında katıldığınız, değerlendirme sürecimizin ilk aşaması olan Online İngilizce Test aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız. (Katılmış olduğunuz Online İngilizce Test aşamamızı iyileştirmek adına geri bildirimleriniz bizim için çok değerli; süreç memnuniyet anketimize katılmanızı rica ederiz.)

Bu aşamada başarılı olan adaylarımız, sonraki aşama olan Online İngilizce Video Mülakat uygulamasına katılmak üzere, başvuru sıraları doğrultusunda önümüzdeki günlerde e-posta yoluyla bilgilendirilerek davet edilecektir.

Online İngilizce Test aşamasını başarıyla tamamlayan siz değerli adaylarımıza kabin memurluğu mesleği ve işe alım süreçlerimizle ilgili bilgi vermek üzere Take-Off Talks (Cabin) buluşması düzenlenecektir. Bununla ilgili bilgilendirme Ortaklığımız kariyer sitesinden ayrıca yapılacaktır. Lütfen kariyer sitemiz üzerinden duyurularımızı takip ediniz.

Süreç boyunca başarılarınızın devamını dileriz.

Saygılarımızla.

Şuanda bir tane bile olumsuz maili gelen kimse yoksa, büyük ihtimal olumsuzları en son atıyorlar demektir. Umudu kesmeye başlayabiliriz. OLUMSUZ maili gelenler varsa kendini belli ederse güzel olur, cidden ayrım yapılmış mı yapılmamış mı anlarız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.