Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana da az önce mail gelmiş arkadaşlar, olumlu sonuçlanmış. Online İngilizce mülakat yapılacakmış sanırım, yine bilgilendirme maili gelecekmiş.
Gözlerimin 8 derece miyop olması, hali hazırda çalıştığım işyerinde 10. yılımı doldurmam ve önümüzdeki yaz EYT ile emekli olmaya hak kazanmam dışında bir sorun yok
Bana da az önce mail gelmiş arkadaşlar, olumlu sonuçlanmış. Online İngilizce mülakat yapılacakmış sanırım, yine bilgilendirme maili gelecekmiş.
Gözlerimin 8 derece miyop olması, hali hazırda çalıştığım işyerinde 10. yılımı doldurmam ve önümüzdeki yaz EYT ile emekli olmaya hak kazanmam dışında bir sorun yok
sınav hakkında size sorum olacak 32 soruda kaç doğru yapmışsınızdır ve genel ingilizce seviyeniz nasıl? bana mail gelmedi sadece sonucumu tahmin etmek istiyorum.
sınav hakkında size sorum olacak 32 soruda kaç doğru yapmışsınızdır ve genel ingilizce seviyeniz nasıl? bana mail gelmedi sadece sonucumu tahmin etmek istiyorum.
Ben de merak ediyorum sınav sonucumu kaç doğru kaç yanlış ama nerden öğrenebiliriz bilmiyorum. HRpeak sitezine bakacağım bakalım orda bulabilecekmiyim?
Eğer sınav sonuçlarını yayımlamaya karar verirlerse Kariyer sayfasından giriş yapıp Sınav Sonuçlarım sekmesinden bakabilirsiniz. Genelde yayımlamaya karar verdiklerinde doğru yanlış sayısını kariyer sitelerinde yayımladıklarına dair mail atıyorlar.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.