Ya da bu sınav değil değerlendirme sonuc maili de olabilir tam anlamadım. Mail içeriğindeki linke tıkladığımda “Değerlendirmeler 24 Haziran 2024 Pazartesi 08:00 ÖÖ tarihinde aktif hale gelecektir. Belirtilen tarih öncesinde değerlendirmelere erişim hakkı bulunmamaktadır.” yazmakta.

• Like
Tepkiler: adayhostes
Ya da bu sınav değil değerlendirme sonuc maili de olabilir tam anlamadım. Mail içeriğindeki linke tıkladığımda “Değerlendirmeler 24 Haziran 2024 Pazartesi 08:00 ÖÖ tarihinde aktif hale gelecektir. Belirtilen tarih öncesinde değerlendirmelere erişim hakkı bulunmamaktadır.” yazmakta.
Yarın sizden tekrar bilgi bekleyelim o vakit. Başka kimsede yok çünkü

Aynıydı, değişen bir şey yok. Ama arkadaşa gelen maili anlamadım. Kimseye de gelmemiş. Ne sınavı olduğunu da anlamadım
yarın sabah 8'de açıklanacak anlamına geliyor olabilir. ajet'de olumlu geçen ing sınavına baktım az önce hrpeakten tamamlandı yazıyor aynı şekilde thy'nin bilgilendirmesi de sadece maille olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.