Aky73

Üye
31 Tem 2024
88
22
35
Arkadaslar Merhaba, kurul mülakatına davet aldım geçtiğimiz günlerde ama kuruldan sonraki sağlık raporu testinde thynin sitesinde yazan IBS hastalığı ve KERATAKONUS Göz hastalığı tanısı bulunuyor 4 sene öncesine dair her iki hastalığı da atlatmış zamanında ameliyatını olmuş durumdayım . Bundan dolayı direk elerler mi ? Ya da ek test yaparlar mı

Arkadaslar Merhaba, kurul mülakatına davet aldım geçtiğimiz günlerde ama kuruldan sonraki sağlık raporu testinde thynin sitesinde yazan IBS hastalığı ve KERATAKONUS Göz hastalığı tanısı bulunuyor 4 sene öncesine dair her iki hastalığı da atlatmış zamanında ameliyatını olmuş durumdayım . Bundan dolayı direk elerler mi ? Ya da ek test yaparlar mı
goz testinizin sonucunda bir sorun olmazsa sorun olacagini sanmam ama en ufak supheli bir durum gorurse e nabizada bakildigi icin ek tetkik istiyorlarmis. Bende astimdan dolayi korkuyorum gene sorun cikarsa testtede,e nabizimda da var 6 yil oncesinde. Thy doktoruyla bizzat gorustum. Sonuclari inceledikten sonra sonuclar memnun edici degilse ek tetkik istiyoruz dedi. Direk elemiyorlarmis. Bende bosu bosuna masraf etmek istemedigimden sordum kendim icin.

goz testinizin sonucunda bir sorun olmazsa sorun olacagini sanmam ama en ufak supheli bir durum gorurse e nabizada bakildigi icin ek tetkik istiyorlarmis. Bende astimdan dolayi korkuyorum gene sorun cikarsa testtede,e nabizimda da var 6 yil oncesinde. Thy doktoruyla bizzat gorustum. Sonuclari inceledikten sonra sonuclar memnun edici degilse ek tetkik istiyoruz dedi. Direk elemiyorlarmis. Bende bosu bosuna masraf etmek istemedigimden sordum kendim icin.
Thy doktoruna nasıl ulaşım sağladınız acaba ? Benim bu hastalıklarım geçmişte olup bitmiş hastalıklar suan bir sorun bulunmuyor

Thy doktoruna nasıl ulaşım sağladınız acaba ? Benim bu hastalıklarım geçmişte olup bitmiş hastalıklar suan bir sorun bulunmuyor
kurul mulakatina girdigimiz binadan sonra yukariya dogru giden bir yol var yokus gibi. Catisi beyaz olan binada doktorlar bulunuyormus. Oraya gidip bilgi almistim. Doktorlarin iletisim bilgilerini istedigimde benimle paylasmadilar. Sag olsunlar guvenlikler yardimci oldu oradaki.

kurul mulakatina girdigimiz binadan sonra yukariya dogru giden bir yol var yokus gibi. Catisi beyaz olan binada doktorlar bulunuyormus. Oraya gidip bilgi almistim. Doktorlarin iletisim bilgilerini istedigimde benimle paylasmadilar. Sag olsunlar guvenlikler yardimci oldu oradaki.
Tesekkkür ederim yani bu hastalıklar geçmiş yıllarda olsa bile sağlık testine alıyorlar değil mi ?

• Like
Tepkiler: ExpertELT
istanbulda ikamet ediyorsaniz kendinizde gidip sorabilirsiniz , ama kapidan gecebilir misiniz emin degilim , mulakat randevumu gosterip girmistim ilk basta. Bu bilgileri ogrenmeden donmek istemedigimden , sormadan gelmek istemedim.

Tesekkkür ederim yani bu hastalıklar geçmiş yıllarda olsa bile sağlık testine alıyorlar değil mi ?
saglik testine herkes aliniyor. olumlu sonucta alan cok ama , bazilarinin dediklerine gore thy doktoru giciklik yapip gecmise bakip eleyebiliyormus >D Ne kadar dogru bilgi orasi tartisilir ama ben sansimi deneyecegim. Olmazsada Turkiye benim icin bitmis olur. Yolumu ayirma vaktim gelmis demektir. Son sans olarak goruyorum bu isi. Umarim hepimiz basarili oluruz , meslektas olarak tanisma firsatimiz olur.

Sağlık testini thy'nin kendi doktorları mı yapıyor yoksa biz anlaşmalı hastanelerde mi yapıyoruz? biraz araştırdım da ücreti 10bin civarı ortalama.

Sağlık testini thy'nin kendi doktorları mı yapıyor yoksa biz anlaşmalı hastanelerde mi yapıyoruz? biraz araştırdım da ücreti 10bin civarı ortalama.
ilk basta thynin onayladigi hastanelerde yapiliyor o ucret odenip , daha sonrasinda thy doktoru kontrol ediyormus. O surecte thy doktoru enabizada bakiyormus , cok can skc bir durum. Madem e nabiza bakilacak neden rapora o kadar para veriyoruz , sacmalik bence.

Anlaşmalı hastanelerde yaptırıyorsunuz ve ücret bu yıl 15 bin diyebiliriz. Orda testi yaptırdıktan sonra THY doktorları e-nabızınızı da inceliyor ve herhangi bir sorun yoksa üniforma ölçümüne gidiyorsunuz direkt :) Sonra tek yapmanız gereken eğitim için tarih beklemek. Anlatırken bile güzel :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.