bakalım neler olacak. belim yüzünden aldığım fizik tedaviden dolayı elenirsem üzülürüm :D ben gidince bir de bunu sorayım yine de :d ama anlamadığım uygunluk dökümanında çok net ve kesin yazmışlar "uygun değil" diye. madem ek tetkikle bunu gözden geçirebiliyorlar oraya o kadar net yazmayın dimi :d
aynen oyle uygun degil diye yazmislar, bende de astim tanisi var o da ayni onun gibi >D

Ben de böyle biliyorum ama özel sigortalar var sigortacı bir arkadaşım söylemişti, anlaşmalı olan bazı özel sigortaları araştırırız o şekilde üçte biri bir ücrete hallederiz demişti. Bakalım görelim, ama gerçekten az bir para değil zaten çok param olsa iş arıyor olmazdım tezatlık var :D
Bu ücreti kabul aldıktan sonra ödüyorsunuz.

Mülakatlardan olumlu sonuç aldıktan sonra sağlık raporu için bu ödeme yapılıyor, ancak sağlık raporu sonucu olumlu olup olmayacağı belli olmuyor maalesef, zaten sorun bu :(
Neden belli olmuyor mesela? Ufak tefek bir sorun çıkabilir mi diyorsunuz? Çünkü genelde büyük hastalıklarimizi genelde hepimiz biliyoruz

Neden belli olmuyor mesela? Ufak tefek bir sorun çıkabilir mi diyorsunuz? Çünkü genelde büyük hastalıklarimizi genelde hepimiz biliyoruz
Evet aynen öyle birçok kişide geçmişten enabızda olan rahatsızlıklar olabiliyor bende de aynen o şekilde var mesela, engel olup olmayacağını bilmiyorum o yüzden.

saglik testine herkes aliniyor. olumlu sonucta alan cok ama , bazilarinin dediklerine gore thy doktoru giciklik yapip gecmise bakip eleyebiliyormus >D Ne kadar dogru bilgi orasi tartisilir ama ben sansimi deneyecegim. Olmazsada Turkiye benim icin bitmis olur. Yolumu ayirma vaktim gelmis demektir. Son sans olarak goruyorum bu isi. Umarim hepimiz basarili oluruz , meslektas olarak tanisma firsatimiz olur.
2018de saglik ocagi psikiyatrik muayene tanisi yazmis 2 tane ama recete yazmadi ve ilac kullanmadim bu engel midir sizce

Ben de böyle biliyorum ama özel sigortalar var sigortacı bir arkadaşım söylemişti, anlaşmalı olan bazı özel sigortaları araştırırız o şekilde üçte biri bir ücrete hallederiz demişti. Bakalım görelim, ama gerçekten az bir para değil zaten çok param olsa iş arıyor olmazdım tezatlık var :D
Merhaba, bunu öğrenirseniz bizimle de paylaşabilir misiniz? :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.