Ben sınavdan şimdi çıktım.
Bana sorulan sorulara göre bilgilendirme yapacağım sizde farklı olabilir. Sınav sorularının zor olduğu söylenemez b1 b2 seviyesindeki herkes bu sınavdan geçebilir diye düşünüyorum. Bazıları C1 demiş neye göre dediler merak ettim açıkçası. Dinlemeler de aynı şekilde zor değildi zaten tekrar tekrar dinleyebilirsiniz. Heyecan yapmadan soruları ve şıkları iyice okuyun doğru cevabı bulmak zor olmayacaktır. Ben 15 dk kala bitirdim ancak sistemde bir sorun oluştu " Kameranızı başka bir uygulama kullanıyor" diye.( windows hatası olduğunu söyledi destek) bu yüzden tüm uygulamaları ve sekmeleri kapatın sınava girmeden önce. Hatayı yine de alıyorsanız bilgisayarı kapatıp açın kaldığınız yerden devam edebiliyor olmanız gerekiyor. Dediğim gibi b1/b2 seviyesinde iseniz gözünüzü korkutmayın, göz korkutanlara da kulak asmayın :D.
Merhaba işaretlenen bir cevap tekrardan değiştirebiliyormuyuz ileri geri yapıp yoksa boş mu bırakmalıyız değişiklik yapabilmek için ?

Peki buradaki sorulara benzer miydi soru çeşitleri çünkü burda yayınlanan pek çok sorunun şıkları birbirine çok yakın yani 2 cevapta uygun olabiliyor. Sınavda B1 ingilizcesi olan ve kelime bilgisine sahip bir kişi kollaylıkla yapacağını düşünüyorum inşallah buradaki sorular gibi deildir.
Merhaba bir şey eklemek istiyorum. Evet haklısınız, bazı soruların cevapları birbirine fazlasıyla yakındı. Şıklar arasında eleme yapmaya çalıştım ben de baya. Ama B1-B2 yeterli olur diye düşünüyorum ben de

merhaba arkadaşlar bilgisayara 2 ekran bağlı sorun olurmu sistem buna duyarlımı daha doğrusu

Arkadaşlar bu online sınavda şöyle bir şey var mı, arka arkaya çok yanlış yapınca sistem atıyormuş sanırım, birde soruları doğru yaptıkça soru seviyesi zorlaşıyormuş sanırım, bu sınavda öyle bir şey varmıydı

Ben sınavdan şimdi çıktım.
Bana sorulan sorulara göre bilgilendirme yapacağım sizde farklı olabilir. Sınav sorularının zor olduğu söylenemez b1 b2 seviyesindeki herkes bu sınavdan geçebilir diye düşünüyorum. Bazıları C1 demiş neye göre dediler merak ettim açıkçası. Dinlemeler de aynı şekilde zor değildi zaten tekrar tekrar dinleyebilirsiniz. Heyecan yapmadan soruları ve şıkları iyice okuyun doğru cevabı bulmak zor olmayacaktır. Ben 15 dk kala bitirdim ancak sistemde bir sorun oluştu " Kameranızı başka bir uygulama kullanıyor" diye.( windows hatası olduğunu söyledi destek) bu yüzden tüm uygulamaları ve sekmeleri kapatın sınava girmeden önce. Hatayı yine de alıyorsanız bilgisayarı kapatıp açın kaldığınız yerden devam edebiliyor olmanız gerekiyor. Dediğim gibi b1/b2 seviyesinde iseniz gözünüzü korkutmayın, göz korkutanlara da kulak asmayın :D.
Dostum herkese farklı sorular geliyor. Sana gelen sorular sistemin atmıs oldugu kolay sorular olabilir belki de değerlendirmen ona göre yapılacak. Bence bu sınavda daha önce dediğim gibi, soruların zorluğuna göre değerlendirme yapılacak. Belki çok zor sorular çözen biri 10 cevapla geçecek kolay yapan 20 doğruda yapsa geçemeyecek belki bunu bilemeyiz. Tabi sadece bunlar düşüncemiz. Belki de belli bir sayıda doğru yapan geçecek ve kesinlikle bilemeyiz.

• Like
Tepkiler: gizli ve Larenrose
Dostum herkese farklı sorular geliyor. Sana gelen sorular sistemin atmıs oldugu kolay sorular olabilir belki de değerlendirmen ona göre yapılacak. Bence bu sınavda daha önce dediğim gibi, soruların zorluğuna göre değerlendirme yapılacak. Belki çok zor sorular çözen biri 10 cevapla geçecek kolay yapan 20 doğruda yapsa geçemeyecek belki bunu bilemeyiz. Tabi sadece bunlar düşüncemiz. Belki de belli bir sayıda doğru yapan geçecek ve kesinlikle bilemeyiz.
Yani eğer bu söylediğin gibiyse kimse eşit şartlarda yarışmamış olur bence. Soruları yapay zekanın hazırladığı söyleniyor bu durumda herkese eşit seviyede sorular geleceğine inanmak istiyorum

Arkadaşlar bu online sınavda şöyle bir şey var mı, arka arkaya çok yanlış yapınca sistem atıyormuş sanırım, birde soruları doğru yaptıkça soru seviyesi zorlaşıyormuş sanırım, bu sınavda öyle bir şey varmıydı
Hayır bahsettiğiniz yerinde sınavda oluyor.

Hayır bahsettiğiniz yerinde sınavda oluyor.
Bayram 19 Haziran çarşamba günü bitiyor, bu hesaba göre 20 haziran Perşembe gününden itibaren en geç 30 haziran Pazar gününe kadar online sınav sonuçları hakkında bilgi gelir diye tahmin ediyorum sizin düşünceniz nedir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.