Yani sınava girecek arkadaşlara hangi konulara çalışmalarını tavsiye edebilirsiniz? Daha çok grammer mi?

Ben bu sabah girdim. Speaking yok. Güvenlik kamera ile sağlanıyor, sınav esnasında kameranız açık kayıt altına alınıyor. Bir kere internetim koptu hemen müdahale edip bağlandım onda da sorun olmuyor.
Kesinlikle soruları B2 seviyesinde beklemeyin, en düşük C1 gerekiyor. Paragrafta cümle tamamlama soruları var ve ne anlattığını özetlemenizi istiyor. Listening kısmındaki metinlerin bazıları çok hızlı, birkaç kere dinlemeniz gerekebilir. Umarım faydalı olmuştur. Başka merak ettiğiniz bir şey olursa hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Yani sınava girecek arkadaşlara hangi konulara çalışmalarını tavsiye edebilirsiniz? Daha çok grammer mi?
Tüm soruları hatırlamıyorum ama phrasel verb, adverb, cümleye uygun tense ile tamamlanması gereken kelime soruları vardı benim sınavımda ama paragraf sorularına da bakın mutlaka.

• Like
Tepkiler: 2anna
Ben sınava girdim, sorular zor değildi. Bence kimse gözünü korkutmasın geçen seneden daha basit geldi bana. Tabi yapabildim mi bilemiyorum. Yani her soruyu yüzde yüz kesin doğru yapmışımdır diyemiyorum tabiki ama bence çalışmış olan varsa çok rahat yapacaktır. Korkmayın girin

Sınava girdim. Sorular o kadar zor değildi sadece paragraflar biraz vaktimi aldı. Ama süreyi tam yetiştirdim 30 saniye kala bitirdim. Ayrıca bana gelen listeningler çok anlaşılır ve kolaydı. Herkese başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.