Demorilize etmek gibi olmasın ama herkese farklı sorular soruluyormuş. Ayrıca son güne kadar çalışıp sınava girmenin bir faydası olacağını zannetmiyorum. Sonuçta belli bir seviyeniz ya vardır ya da yoktur. Yani bu Yks sınavı değil ki belli konulardan sorular sorulsun. Tamamen kelime haznesine bağlı, birçok farklı kelime içeren bir sınav. O da 3-4 günde çalışarak geliştirilecek bir durum değil. Stres yapmayıp kahvenizi hazırlayıp sınavınızı bir an önce tamamlamanızı tavsiye ederim.

• Like
Tepkiler: gizli
Ben de sınavı dün tamamladım. Sınavda yakın anlamlı kelime, boşluğa gelecek uygun kelime, gramer sorusu, bu cümleye en benzeyen cümleyi bulma, paragraf soruları, dinleme soruları vardı. Çok kolay olduğunu söyleyemem, belli bir sevide olmanız bekleniyor bu sınavı geçebilmek için. Bir paragrafta mesela dark matter’dan bahsedip detaylı sorular soruluyordu. Dinlemede mesela çocuklardaki bağışıklık sisteminin kötü olmasının sebepleri ile ilgili bir soru vardı gibi spesifik konular ve detay sorulardan oluşan bir sınavdı. Bunların yanında çok kolay olanlar da vardı ama kesinlikle dikkat gerektiriyor bu test. Önceki sorulara geri dönüp cevaplanabiliyor. Bittiğinde de tamamlandı bilgisini görüyorsunuz.

• Like
Tepkiler: kevxtu ve admin
Ben de sınavı dün tamamladım. Sınavda yakın anlamlı kelime, boşluğa gelecek uygun kelime, gramer sorusu, bu cümleye en benzeyen cümleyi bulma, paragraf soruları, dinleme soruları vardı. Çok kolay olduğunu söyleyemem, belli bir sevide olmanız bekleniyor bu sınavı geçebilmek için. Bir paragrafta mesela dark matter’dan bahsedip detaylı sorular soruluyordu. Dinlemede mesela çocuklardaki bağışıklık sisteminin kötü olmasının sebepleri ile ilgili bir soru vardı gibi spesifik konular ve detay sorulardan oluşan bir sınavdı. Bunların yanında çok kolay olanlar da vardı ama kesinlikle dikkat gerektiriyor bu test. Önceki sorulara geri dönüp cevaplanabiliyor. Bittiğinde de tamamlandı bilgisini görüyorsunuz.
Kameranız ve sesiniz otomatik mi açıldı acaba?

Teşekkürler, sınava giricem bende giren arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi??

Arkadaşlar çıkmış soru falan yoktur. Herkese farklı soru çıkar. Ayrıca sınav sorularını dağıtmak suçtur. Bu sorular telif hakkı ile korunur yüksek cezalar alabilirsiniz. Lütfen aklı başında davranın.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.