arkadaşlar selam bana bir mail gelmişti online sınavı olumlu tamamladigimla ilgili fakat hala bahsettiğiniz online mülakat icin tarih seçme mail i gelmedi hala neden acaba bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinicem

arkadaşlar selam bana bir mail gelmişti online sınavı olumlu tamamladigimla ilgili fakat hala bahsettiğiniz online mülakat icin tarih seçme mail i gelmedi hala neden acaba bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinicem
THY açıklama yaptı, başvuru sırasına göre mailleri gönderiyorlar. Bana da gelmedi, ben de bekliyorum

• Like
Tepkiler: kevxtu

Boy-Kilo Ölçümü​

Boy ve kilonuz dijital bir alet vasıtasıyla ölçülüyor ve not ediliyor. Gelen geri bildirimlere göre, boy konusunda herhangi bir esneklik yapılmadığını söyleyebiliriz.

Beden-kitle endeksinizin ise 20-30 aralığında olması gerekiyor.

Beden-kitle endeksi = Kilo / Boyun karesi

Örnek Hesaplama:

Kilo = 82 kg
Boy = 1.75 m
Beden-kitle endeksi = 82 / 1.752 ≈ 26.8

Beden-kitle endeksi istenen aralıkta olmayan adaylara, duruma göre belli bir süre sonrasına tekrar tarih verilebiliyor.

THY sitesinde yazan en net bilgi bu 100 çıkarıp 5 eklemeyi bosverin buradan hesaplayın.

Boy-Kilo Ölçümü​

Boy ve kilonuz dijital bir alet vasıtasıyla ölçülüyor ve not ediliyor. Gelen geri bildirimlere göre, boy konusunda herhangi bir esneklik yapılmadığını söyleyebiliriz.

Örnek Hesaplama:

Kilo = 82 kg
Boy = 1.75 m

Beden-kitle endeksi istenen aralıkta olmayan adaylara, duruma göre belli bir süre sonrasına tekrar tarih verilebiliyor.

THY sitesinde yazan en net bilgi bu 100 çıkarıp 5 eklemeyi bosverin buradan hesaplayın.
Bu yanlış bilmiyorsam pilot ilanında vardı. Pilotlara farklı bir işleyiş olabilişr belki.

Boy-Kilo Ölçümü​

Örnek Hesaplama:

Kilo = 82 kg
Boy = 1.75 m

"Beden kitle endeksi 20-30 arasında olmalı" ibaresi tam nerde geçiyor

Arkadaşlar daha önce vire upla bu tarz sınava girenler sonuçları ne zaman almışlardı? Sanırım sınav sonuçlarını yine yazılım belirleyecek ve insan kontrolü olmayacak.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.