Ben de daha almadım mail..
Merhaba,

THY’nin kariyer sayfasında buna dair duyuru yaptılar, şöyle;

2024 Türk Hava Yolları Kabin Memuru (Kadın-Erkek) İlanı - Online İngilizce Video Mülakat Aşaması Hakkkında​

28 Haz 2024

• 2024 Türk Hava Yolları Kabin Memuru (Kadın-Erkek) İlanı değerlendirme süreci kapsamında online İngilizce video mülakat aşamasına e-posta ile davet edilen adaylarımız, Çevik asistanımız üzerinden mülakat tarih ve saati seçim işlemleri gerçekleştirebilirler. Sistemde yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle tarih seçim işlemlerinde sorun yaşamanız halinde daha sonra tekrar giriş yaparak denemenizi tavsiye ederiz.
  • Online İngilizce video mülakat aşaması için davetler başvuru sırasına göre yapıldığından henüz davet almayan adaylarımızla önümüzdeki günlerde iletişime geçilecektir.
Lütfen kişisel e-postalarınızı kontrol ediniz.

Saygılarımızla

• Like
Tepkiler: Larenrose
Video mülakatı tarih seçimi için mail almayan var mı hala ?

Tarih seçimi yaptıktan sonra mülakatla ilgili bilgilendirme maili alan var mı, bugün gelir mi acaba veya cuma günü mü gelecek en geç acaba merak etmeye başladım

Arkadaşlar bana bir mail geldi ama alan var mı sizlere de danışmak istedim. Take-Off Talk'a davet maili aldım. Başka alan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.