boy ölçümünde bir yanlış çıkmıyor, eczanelerde ölçtürdüğünüzle aynısı çıkıyor. boyun ve bel ağrınızla alakalı e-nabızda bir şey yoksa onlar özel olarak o bölgelere MR çektirmiyor, sizde onlara bu ağrılardan bahsetmeyin tabii e-nabızda bir şey yoksa. diğer soruyla alakalı bir bilgim yok maalesef
Merhaba talesemı tasıyıcılık var e nabızda yazmıyor detaylı hemogram ıstermı normal kan degerlerınde kansızlık cıkmıyor ıkıncı testi ister mi yoksa supelenmeyıp istemezmi lütfen buna da cevap

Merhaba talesemı tasıyıcılık var e nabızda yazmıyor detaylı hemogram ıstermı normal kan degerlerınde kansızlık cıkmıyor ıkıncı testi ister mi yoksa supelenmeyıp istemezmi lütfen buna da cevap

Ctrl F yapıp hemogram yazınca şöyle diyor:
Hct 32 altinda, Hb 10 altinda ise uygun değilmiş.

tabi detayları, tedavisi falan nasıldır bilmiyorum.

Sağlık ile ilgili inanılmaz saçma çelişkili kriterler var. Bel fıtığı veya boyun fıtığı başlangıcı teşhisi nedeniyle insanları elemek çok saçma geliyor bana. Benim hiçbir rahatsılığım olmamasına rağmen özel bi hastanenin işyerindeki herkese aynı teşhisi koyup yollaması yüzünden elenirsem kafayı yerim herhalde. Nasıl olacak ne olacak bilmiyorm ama had bakalım

Bi laf var: "havacılık kuralları kanla yazılmıştır diye" Bunlar hep bürokratik muhabbetlerden kaynaklı. Daha önceki sektörlerde anlatılan bir olay var. Bu muhabbetlerin çıkış noktası. Bildiğin ofis ortamı. Hani ağır kaldırma, ne bileyim sağlıkla ilgili yıpranacak bir olay yok baktığında. Adam işe giriyor, bir süre çalışıyor. Sonra gözlük takıyor. Peşinden de dava açmış şirkete . "Beni bilgisayarda çalıştırdılar, gözum bozuldu" hesabı. Emsal karar olmuş.

Bu boy muhabbetinin çıkışı kabin üstü kapakları kapatabiliyor mu muhabbetine. Bi de bir şehir efsanesi var goygoydur bu, "fazla yakıt yakmasın diye kiloya bakıyorlarmış" :)

Bu VKİ muhabbeti Amerika'dan yayılma. Orada sigorta poliçeleri buna göre yapılıyormuş misal.

Valla öyle dezenformasyon var ki. dün youtube yorumlarda yazmış biri, "diş dolgusu sıkıntı kardeşim" manyak ettiniz bizi ya. pilates yapıp boy uzatanlar falan. Çok doğru dedin, nasıl olacak bilmiyorum valla.

• Like
Tepkiler: elturco
175 boy 90 kilo sanırım elenecegimi bile bile mülakata gidicem. Umarım zaman vs… veriyorlardır git zayıfla gel diye.

elimim üst tarafında 1,5cm uzunluğunda 0,3cm genişliğinde bir cam kesiği izi var beyaz renkte. sizce buradan elenme durumu olur mu? yara izi denilmiş ama ne tür ne kadar büyük bir yara izi bahsedilmemiş şartlarda

elimim üst tarafında 1,5cm uzunluğunda 0,3cm genişliğinde bir cam kesiği izi var beyaz renkte. sizce buradan elenme durumu olur mu? yara izi denilmiş ama ne tür ne kadar büyük bir yara izi bahsedilmemiş şartlarda
Sorun olmaz

• Like
Tepkiler: flyaway

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.