wildgallas

Üye
10 Tem 2024
9
2
0
Çok fazla soruyu tek başlık altınta toplamak istedim. Çünkü formda bazı bilgiler eski tarihte kalmış.

1- Boy - Kilo ( Boyun - 100 ) +5 oranı doğru mudur? yoksa BM indeksi hesaplayan sitelerdeki rakama düşmek gerekli midir? - Boy ölçümünden 2-3 eksik çıkıyor diyorlar bu doğrumudur?
2- 5 sene önce böbrek taşı teşhisi konulan birisi sağlık kontrolünden geçebilir mi?
3- Boyun ya da bel ağrısı için muayene olan birisi MR çektirmeden süreci tamamlayabilir mi?

Çok fazla soruyu tek başlık altınta toplamak istedim. Çünkü formda bazı bilgiler eski tarihte kalmış.

1- Boy - Kilo ( Boyun - 100 ) +5 oranı doğru mudur? yoksa BM indeksi hesaplayan sitelerdeki rakama düşmek gerekli midir? - Boy ölçümünden 2-3 eksik çıkıyor diyorlar bu doğrumudur?
2- 5 sene önce böbrek taşı teşhisi konulan birisi sağlık kontrolünden geçebilir mi?
3- Boyun ya da bel ağrısı için muayene olan birisi MR çektirmeden süreci tamamlayabilir mi?
boy ölçümünde bir yanlış çıkmıyor, eczanelerde ölçtürdüğünüzle aynısı çıkıyor. boyun ve bel ağrınızla alakalı e-nabızda bir şey yoksa onlar özel olarak o bölgelere MR çektirmiyor, sizde onlara bu ağrılardan bahsetmeyin tabii e-nabızda bir şey yoksa. diğer soruyla alakalı bir bilgim yok maalesef

boy ölçümünde bir yanlış çıkmıyor, eczanelerde ölçtürdüğünüzle aynısı çıkıyor. boyun ve bel ağrınızla alakalı e-nabızda bir şey yoksa onlar özel olarak o bölgelere MR çektirmiyor, sizde onlara bu ağrılardan bahsetmeyin tabii e-nabızda bir şey yoksa. diğer soruyla alakalı bir bilgim yok maalesef
Teşekkür ederim bilgilendirme için

• Like
Tepkiler: elsa
Benim bk endeksim tutuyor olsa bile sinrdayim. Bu aralar çok kilo verdim. Kilo almak için süre tanınıyormu 2-3 hafta gibi

• Like
Tepkiler: wildgallas

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.