THY Thy Kabin Memuru - Boy - Kilo Ve Sağlık Hk.

• Konbuyu başlatan wildgallas
  • Başlangıç tarihi
wildgallas

wildgallas

HavaPersonel.Com
Çok fazla soruyu tek başlık altınta toplamak istedim. Çünkü formda bazı bilgiler eski tarihte kalmış.

1- Boy - Kilo ( Boyun - 100 ) +5 oranı doğru mudur? yoksa BM indeksi hesaplayan sitelerdeki rakama düşmek gerekli midir? - Boy ölçümünden 2-3 eksik çıkıyor diyorlar bu doğrumudur?
2- 5 sene önce böbrek taşı teşhisi konulan birisi sağlık kontrolünden geçebilir mi?
3- Boyun ya da bel ağrısı için muayene olan birisi MR çektirmeden süreci tamamlayabilir mi?

elsa

elsa

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Çok fazla soruyu tek başlık altınta toplamak istedim. Çünkü formda bazı bilgiler eski tarihte kalmış.

1- Boy - Kilo ( Boyun - 100 ) +5 oranı doğru mudur? yoksa BM indeksi hesaplayan sitelerdeki rakama düşmek gerekli midir? - Boy ölçümünden 2-3 eksik çıkıyor diyorlar bu doğrumudur?
2- 5 sene önce böbrek taşı teşhisi konulan birisi sağlık kontrolünden geçebilir mi?
3- Boyun ya da bel ağrısı için muayene olan birisi MR çektirmeden süreci tamamlayabilir mi?
boy ölçümünde bir yanlış çıkmıyor, eczanelerde ölçtürdüğünüzle aynısı çıkıyor. boyun ve bel ağrınızla alakalı e-nabızda bir şey yoksa onlar özel olarak o bölgelere MR çektirmiyor, sizde onlara bu ağrılardan bahsetmeyin tabii e-nabızda bir şey yoksa. diğer soruyla alakalı bir bilgim yok maalesef

wildgallas

wildgallas

HavaPersonel.Com
boy ölçümünde bir yanlış çıkmıyor, eczanelerde ölçtürdüğünüzle aynısı çıkıyor. boyun ve bel ağrınızla alakalı e-nabızda bir şey yoksa onlar özel olarak o bölgelere MR çektirmiyor, sizde onlara bu ağrılardan bahsetmeyin tabii e-nabızda bir şey yoksa. diğer soruyla alakalı bir bilgim yok maalesef
Teşekkür ederim bilgilendirme için

E

elturco

Benim bk endeksim tutuyor olsa bile sinrdayim. Bu aralar çok kilo verdim. Kilo almak için süre tanınıyormu 2-3 hafta gibi

elsa

elsa

Benim bk endeksim tutuyor olsa bile sinrdayim. Bu aralar çok kilo verdim. Kilo almak için süre tanınıyormu 2-3 hafta gibi
henüz önünüzde yaklaşık 4-5 hafta gibi süre var o zamana kadar alırsınız zaten, yine alamazsanız mülakattan önce bol su için

E

eren5288

1 78 boy 69 kilo yeterli mi erkek için

G

Ghalichi

HavaPersonel.Com
171 boy için maksimum kilo sınırı nedir erkeklerde?

S

SELOCAN

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bu konudan bağımsız sunexpress tahmini ne zaman kabin memuru alır? yani ilanları ne zaman açar

E

elturco

Bu sene için bak istersen. Sadece endekse uygun olmalı diyor. Rakam olarak cevap yok güncelde.
Tamam benim dediğime geliyor yine. Standart boy kilo endeksi 18-25 arasıdır değişmez. Onu da Google da çeşitli yerlerden hesaplayabilirsiniz . Yıllık güncellenen bişey değil boy kilo mevzusu.

Ü

Üye silindi 8845

Bu THY'nin offical sağlıkla ilgili sıkça sorulan sorular pdf'i:

sayfada ara diyip boyun ve böbrek yazarsan detaylı açıklama var.

geçen youtube'ta buna benzer bir soru gördüm, boyun fıtığı ile ilgili süreci anlatıyordu:

Y

yeniyim

bir kulağımda çok küçük bir et beni var,sorun olur mu? internette spesifik olarak yanıt bulamadım. çirkin göze hoş gelmeyen bir şey değil.

E

EnesTha

kilo fazlalığı olanlar için süre veriyorlar mı?

Z

zolacann

HavaPersonel.Com
182 boy 82 kilo fazla mı sizce?

Konuyu okuyanlar;