Arkadaşlar herkese merhabalar bugün sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum sınav sonrası deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏

• Like
Tepkiler: twtrz
merhaba, bana da böyle söyledi thy'ye mail attım ama 5 ağustosa yetişecek mi bilmiyorum son gün 5 ağustos bende. sizde sorun çözüldü mü sonradan?
Aynen, yanıt şu:

"Sizin adınıza açılmış herhangi bir takvim bulunmamaktadır. Tarafınıza tarih seçimi ile ilgili mail geldiğinde lütfen tekrar deneyiniz."

arkadaşlar merhaba, mülakat mailini almış olup da "tarih ve saat dönemi dışındasınız" hatasından dolayı seçim yapamamış olan var mı? 5 ağustos sonmuş bugün de perşembe, çoğu yer h sonu kapalı napıcam bilmiyorum lütfen yardımlaşalım, bu sorunu yaşayıp da sonra çözmüş olanlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar merhaba, mülakat mailini almış olup da "tarih ve saat dönemi dışındasınız" hatasından dolayı seçim yapamamış olan var mı? 5 ağustos sonmuş bugün de perşembe, çoğu yer h sonu kapalı napıcam bilmiyorum lütfen yardımlaşalım, bu sorunu yaşayıp da sonra çözmüş olanlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Bende de aynısı

merhaba, bana da böyle söyledi thy'ye mail attım ama 5 ağustosa yetişecek mi bilmiyorum son gün 5 ağustos bende. sizde sorun çözüldü mü sonradan?

O dönem forumda bir furya olmuştu, mülakat mailleri gelmiyor diye paniklemiştik. Çevik'ten almaya çalışıyordum doğal olarak bu hatayı veriyordu.

Mülakat maili gelince gelen maildeki linkten almıştım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.