Bugün mülakata giren arkadaşlara başarılar diliyorum, sonrasında bizi de bilgilendirebilirseniz çok seviniriz 😊
günaydın herkese. dün aksam 7gibi mülakata girebildim. ööncelikle bana havacılık veya kabinle ilgili hiçbir soru gelmedi. sorular daha cok bir problemle veya sorunla karsılastıgınızda nasıl çözersiniz veya nasıl çözdünüz tarzındaydı. bir de AI hakkında bir soru geldi. o yuzden mülakatımın pek iyi geçtiği söylenemez sorular geldikten sonra 30sn dusunme suresu verıyorlar ama sorulara hazırlıksız yakalandıgım ıcın cok da iyi geçmedi

günaydın herkese. dün aksam 7gibi mülakata girebildim. ööncelikle bana havacılık veya kabinle ilgili hiçbir soru gelmedi. sorular daha cok bir problemle veya sorunla karsılastıgınızda nasıl çözersiniz veya nasıl çözdünüz tarzındaydı. bir de AI hakkında bir soru geldi. o yuzden mülakatımın pek iyi geçtiği söylenemez sorular geldikten sonra 30sn dusunme suresu verıyorlar ama sorulara hazırlıksız yakalandıgım ıcın cok da iyi geçmedi

Teşekkürler deneyiminizi aktardığınız için. Birkaç arkadaşımız da sizin yazdıklarınızdan bahsetmiş dün, demek genellikle böyle şekillenmiş sorular. Hepimiz adına iyisini diliyorum.

En son grup ne zaman arkadaşlar bilen var mı, 26 temmuz cuma günü mü bitecek tüm online ingilizce mülakatlar

En son grup ne zaman arkadaşlar bilen var mı, 26 temmuz cuma günü mü bitecek tüm online ingilizce mülakatlar

6 hafta sürecek bir süreç, dün başladığını düşünürsek ve haftasonlarını da çıkarırsak Ağustos 1-2. Haftalara kadar devam edecek gibi.

arkadaşlar ben hali hazırda farklı bir yerde çalıştığım için mülakata henüz giremedim vakit yaratamadım akşam 6dan sonra gireceğim, başka giren arkadaşlar varsa onlardan bilgi bekleyelim
Mülakatınız gerçekleşti mi umarım dilediğiniz gibi gerçekleşmiştir biraz bilgi verebilir misiniz sorular ne tarzda idi ? Teşekkür ederim şimdiden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.