Merhaba herkese az önce ben de bitirdim. B1, b2 İngilizceme rağmen sürekli tıkandım. 3 soru problem çözme üzerine geldi. Olmayan problemi nasıl çözeceğim merak ediyorum. Direk Harvard'dan insan alsalar gerek kalmaz bence :)

• Like
Tepkiler: mehmetkankilinc
Merhaba herkese az önce ben de bitirdim. B1, b2 İngilizceme rağmen sürekli tıkandım. 3 soru problem çözme üzerine geldi. Olmayan problemi nasıl çözeceğim merak ediyorum. Direk Harvard'dan insan alsalar gerek kalmaz bence :)
Neden bu kadar zorlaştırdılar ki ya 🫤 umarım dilediğiniz gibi sonuç alırsınız 🙏 sorular bağlantılı mı yoksa birbirinden bağımsız mıydı YouTube daki örnek sorular gibi değildi öyleyse 🫤

Neden bu kadar zorlaştırdılar ki ya 🫤 umarım dilediğiniz gibi sonuç alırsınız 🙏 sorular bağlantılı mı yoksa birbirinden bağımsız mıydı YouTube daki örnek sorular gibi değildi öyleyse 🫤
galiba çok kişi başvurdu diye elemeye çalışıyorlar. buradaki ya da başka platformlardaki sorular bana gelmedi maalesef. 2-3 soru bağlantılı problem çözme üzerine diğer 1 i kişisel 1 i de stres le alakalıydı galiba.

• Like
Tepkiler: Ecefks
sihfp1j.jpeg
Allah https://app.smalltalk2.me/ sitesini buraya yazan arkadaştan razı olsun, inşallah hakkında hayırlısı olur. Sitede şu tarz bir bölümü var, çok faydasını gördüm.

Grammar hatalarımız elbette olacak, bazı kelimelerde çok tekrara düşeceğiz (very, like, that..) lakin yapay zekanın baktığı native insanların bizi % kaç oranında anlayabildiği ve bizim de onları %kaç doğru anlayabildiğimiz. Anladığım kadariyla bu mülakatın da amacı o.

Bu arada gelecek olası gündem soruları için hap bilgiler içeren 4 dakikalık videolar var, onları izlerseniz en azından bir fikriniz oluşur ve keywordlere aşina olunur. Küresel ısınma, yapay zeka, hibrit çalışma, akıllı telefonlar gibi...

Kişisel deneyimle ilgili sorular içinse de yabancı sitelerde bu soruları hep aynı teknikle yanıtlanması iyi olur diyorlar. S.T.A.R tekniği diye bakmakta fayda var, olayları kafada bir sıraya koyma açısından verimli.

situation
Task
Action
Result

hikayelerinizi bu sırada kafanızda oturtunca takılmalar az yaşanıyor.

Son olarak telefon-bilgisayar konusunda. Telefon ile çok zorlandım, özellikle ekran kapanma süresinde..birden ekran gidince konsantrasyon kayboluyor. Bu minik detayları, uçuş moduna almayı falan bir test ederseniz faydalı olur.

Ve mutlaka yanınıza su alın, hem sıcaktan hem de heyecandan gıcık yapıyor :)

Madem mail gecikiyor, biz de bu tarz fırsata çevirelim bu dönemi. Eksikleri giderelim. Herkese iyi pazarlar.

Arkadaşlar merhaba sınava giren hiç yok mu ? Nasıl sorula geldi ? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.