Yanıltmak istemem ancak bu cevapların cogu verilirse direkt elenirsiniz. Ezber olduğu apaçık ortaya çıkar önemli olan o an doğal olarak konuşmak kabin memuruymuş gibi cevap vermek. Ezber cevaplar vermeyin arkadaşlar bir tavsiyedir sadece gerisi size kalmış.

Mesajımda zaten "fikir vermesi açısından" diye belirtmiştim. İlk kez denk gelmektense kulak dolgunluğu olması açısından. İnsanlar hazırlık yapıyorlar sizin de dediğiniz gibi bu da bir tavsiyedir zaten.

arkadaşlar merhaba, 9 temmuz'daki online "Take-Off Talks'ta Kabin Memurluğunu Yakından Tanıyoruz'' oturumuna katılım zorunlu mu? çalışan biri olduğumdan katılabileceğimden emin değilim.
ben buna kayıt yaptıramıyorum, katılmak için tıklayınız yerine basınca resim indiriyor bilgisayar herhangi bir link e yönlendirmiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.