Sanmıyorum ben 3. gün girmistim benden 2 gün sonra gelen aday arkadaşıma geldi.Sınava girilen tarihe göre gelme durumu var mı ben son gün girmiştim
Sanmıyorum ben 3. gün girmistim benden 2 gün sonra gelen aday arkadaşıma geldi.Sınava girilen tarihe göre gelme durumu var mı ben son gün girmiştim
Buna cevap yazmıştım ama admin silmiş daha nazik olmaya çalışacağımDostum insanları bu şekilde paniğe sürmene gerek yok. Olumlular önce olumsuzlar önce diye bir kural yok. B1 ingilizcenle yazılı dili bilsen bilde konuşmada zorluk çekeceğinden eminim. Sen bu kafayla kurul mülakatınıda geçemezsin elin ayağın titrerÖzgüvensizlik hatsafhada
![]()
Bana şuan hiçbir şekilde cevap gelmedi zaten. Olumsuz olsa olumsuz oldu derdimBuna cevap yazmıştım ama admin silmiş daha nazik olmaya çalışacağımÇok sevgili eren ben thy'de 3. sınıfta tüm aşamaları geçip staj yaptım. IELTS puanım 7. Bu sene yeni mezunlar ilanında da grup aşamasında elendim. Önceden de kabin'de kurula kadar gittim, yazılarım da duruyor çok merak ediyorsan bakarsın. Yazımda da ingilizce konuşurken ne kadar rahat olduğumu ve kolay geçtiğimden de bahsettim. Anladığım kadarıyla ilk aşamada elenmişsin. Normalde akşama kadar beklemek lazım herkese aynı anda olumlu mail gelmiyor, hemen ümitsizleşmeyi ama mesela bugün gelmezse de pek bir şey beklemeyin. Senin adına şu yazış tarzından bu aşamayı geçtiğine inanmak biraz zor. Mail gelmeyen arkadaşlara da önceden ilk olumlu maillerin geldiğini sonradan olumsuz maillerin geldiği bilgisini veriyim ki çok ümit bağlamayın eğer olumlu mail gelirse de güzel olur daha mutlu olursunuz. Başarılar herkese.
13.45'te olumlu geri dönüş olmuş, lütfen insanların umutlarını kıracak paylaşımlarda bulunmayın.Bana 12:11'da olumlu mail gelmiş. 1 saat kadar daha mail gelmezse olumsuz olarak düşünebilirsiniz.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.