Bende bekleyenler arasındayım. 70 den fazla kişi burada online da gözüküyor. sadece 10 -15 kişiye mi olumlu sonucu geldi şu ana kadar :(

Mail gelmiş olumlu ,ileri bir tarıhte Online İngilizce Video Mülakat uygulamasına katılmak üzere mail gelıcekmiş

Dostum insanları bu şekilde paniğe sürmene gerek yok. Olumlular önce olumsuzlar önce diye bir kural yok. B1 ingilizcenle yazılı dili bilsen bilde konuşmada zorluk çekeceğinden eminim. Sen bu kafayla kurul mülakatınıda geçemezsin elin ayağın titrer :D Özgüvensizlik hatsafhada :D
Buna cevap yazmıştım ama admin silmiş daha nazik olmaya çalışacağım :) Çok sevgili eren ben thy'de 3. sınıfta tüm aşamaları geçip staj yaptım. IELTS puanım 7. Bu sene yeni mezunlar ilanında da grup aşamasında elendim. Önceden de kabin'de kurula kadar gittim, yazılarım da duruyor çok merak ediyorsan bakabilirsin. Süreçlerimden bahsettiğim yazımda da ingilizce konuşurken ne kadar rahat olduğumu ve kolay geçtiğimden de bahsettim. Anladığım kadarıyla ilk aşamada elenmişsin. Normalde akşama kadar beklemek lazım herkese aynı anda olumlu mail gelmiyor fakat senin adına şu yazış tarzından bu aşamayı geçtiğine inanmak biraz zor. Herkese başarılar.

Buna cevap yazmıştım ama admin silmiş daha nazik olmaya çalışacağım :) Çok sevgili eren ben thy'de 3. sınıfta tüm aşamaları geçip staj yaptım. IELTS puanım 7. Bu sene yeni mezunlar ilanında da grup aşamasında elendim. Önceden de kabin'de kurula kadar gittim, yazılarım da duruyor çok merak ediyorsan bakarsın. Yazımda da ingilizce konuşurken ne kadar rahat olduğumu ve kolay geçtiğimden de bahsettim. Anladığım kadarıyla ilk aşamada elenmişsin. Normalde akşama kadar beklemek lazım herkese aynı anda olumlu mail gelmiyor, hemen ümitsizleşmeyi ama mesela bugün gelmezse de pek bir şey beklemeyin. Senin adına şu yazış tarzından bu aşamayı geçtiğine inanmak biraz zor. Mail gelmeyen arkadaşlara da önceden ilk olumlu maillerin geldiğini sonradan olumsuz maillerin geldiği bilgisini veriyim ki çok ümit bağlamayın eğer olumlu mail gelirse de güzel olur daha mutlu olursunuz. Başarılar herkese.
Bana şuan hiçbir şekilde cevap gelmedi zaten. Olumsuz olsa olumsuz oldu derdim :D Böyle bir platformda insanların umudunu düşüremezsiniz (kendim için demiyorum olumlu olumsuz umrumda değil). Siz THY'nin bünyesinde değilsiniz karar mercide siz değilsiniz. Sistem alfabetik sıralamaya göre değil random sıralamaya göre mail attırıyorlardır bunuda bilemezsin. Binlerce kişi sınava girdi. 3 saatte olumlu süreçleri tamamlayamazsın, mail atma şansın yok. Mail biriminde çalışan biri olarak söylüyorum bunu :D O kadar mülakata girip halen daha bişiler becerememişsen stress yönetimin yok zayıfsın ve tedirginsin. Senin gibi biri kabin memuru olursa vay o yolcuların haline diyelim. İnsanların hevesini umudunu kırma güzel kardeşim :)

Arkadaşlar ben son gün girdim ve şuan olumlu yanıt geldi bence karışık bir şekilde geliyor olumsuz düşünmeyin ve yorumlara aldırış etmeyin

Online İngilizce Test aşamasını başarıyla tamamlayan siz değerli adaylarımıza kabin memurluğu mesleği ve işe alım süreçlerimizle ilgili bilgi vermek üzere Take-Off Talks (Cabin) buluşması düzenlenecektir. Bununla ilgili bilgilendirme Ortaklığımız kariyer sitesinden ayrıca yapılacaktır. Lütfen kariyer sitemiz üzerinden duyurularımızı takip ediniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.