Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar
belge görüntülenmiyor maili aldıktan sonra mülakata çağırılan arkadaşlarımız var mı? çünkü belgeleri tekrar yüklememe rağmen bir geri dönüş almadım. sürece dahil miyiz değil miyiz nasıl öğrenebiliriz
merhaba arkadaşlar
belge görüntülenmiyor maili aldıktan sonra mülakata çağırılan arkadaşlarımız var mı? çünkü belgeleri tekrar yüklememe rağmen bir geri dönüş almadım. sürece dahil miyiz değil miyiz nasıl öğrenebiliriz
Sizin durumdaki bir kaç arkadaşa olumsuz maili iletilmişti ancak mülakarlar devam ediyor. İnsan kaynaklarına durumla alakalı mail iletebilir veya arayabilirsiniz.
Sizin durumdaki bir kaç arkadaşa olumsuz maili iletilmişti ancak mülakarlar devam ediyor. İnsan kaynaklarına durumla alakalı mail iletebilir veya arayabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar
aynı şekilde hala bekliyorum sizin belgeleriniz arasında eksik bir belge var mıydı peki onu merak ettim neden boyle bi mail aldık ilan acildigi ay başvurdum hala yuzyuze mulaket daveti bekliyorum
aynı şekilde hala bekliyorum sizin belgeleriniz arasında eksik bir belge var mıydı peki onu merak ettim neden boyle bi mail aldık ilan acildigi ay başvurdum hala yuzyuze mulaket daveti bekliyorum
eksik belge yoktu hepsini doğru yükledim iki kez aynı maili aldım bir de geçen hafta geldi ikincisi
tekrar yükledim ama ne dönüş var ne de ulaşabileceğim bir telefon
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.