Sizin durumdaki bir kaç arkadaşa olumsuz maili iletilmişti ancak mülakarlar devam ediyor. İnsan kaynaklarına durumla alakalı mail iletebilir veya arayabilirsiniz.merhaba arkadaşlar
belge görüntülenmiyor maili aldıktan sonra mülakata çağırılan arkadaşlarımız var mı? çünkü belgeleri tekrar yüklememe rağmen bir geri dönüş almadım. sürece dahil miyiz değil miyiz nasıl öğrenebiliriz
olumsuz maili derken nasıl bir mail,Sizin durumdaki bir kaç arkadaşa olumsuz maili iletilmişti ancak mülakarlar devam ediyor. İnsan kaynaklarına durumla alakalı mail iletebilir veya arayabilirsiniz.
Başvurunuz olumsuz değerlendirilmiştir şeklinde... Eğer eksik belgeyi yüklediyseniz beklemeye devam edin henüz mülakat davetleri sonlanmadı.olumsuz maili derken nasıl bir mail,
insan kaynaklarına mail ilettim ayrıca defalarca destek talebi de oluşturdum henüz bir dönüş yok
Yani şu an başvurum geçerli anladığım kadarıyla, ancak ağustosta başvuranlar çağırılmış ve ben temmuzda başvurmuştum :/Başvurunuz olumsuz değerlendirilmiştir şeklinde... Eğer eksik belgeyi yüklediyseniz beklemeye devam edin henüz mülakat davetleri sonlanmadı.
aynı şekilde hala bekliyorum sizin belgeleriniz arasında eksik bir belge var mıydı peki onu merak ettim neden boyle bi mail aldık ilan acildigi ay başvurdum hala yuzyuze mulaket daveti bekliyorummerhaba arkadaşlar
belge görüntülenmiyor maili aldıktan sonra mülakata çağırılan arkadaşlarımız var mı? çünkü belgeleri tekrar yüklememe rağmen bir geri dönüş almadım. sürece dahil miyiz değil miyiz nasıl öğrenebiliriz
eksik belge yoktu hepsini doğru yükledim iki kez aynı maili aldım bir de geçen hafta geldi ikincisiaynı şekilde hala bekliyorum sizin belgeleriniz arasında eksik bir belge var mıydı peki onu merak ettim neden boyle bi mail aldık ilan acildigi ay başvurdum hala yuzyuze mulaket daveti bekliyorum
selamlaraynı şekilde hala bekliyorum sizin belgeleriniz arasında eksik bir belge var mıydı peki onu merak ettim neden boyle bi mail aldık ilan acildigi ay başvurdum hala yuzyuze mulaket daveti bekliyorum
evet mülakat daveti aldım 2 hafta önce gittimselamlar
her hangi bir dönüş aldınız mı?
Merhaba mülakat sonucunuz açıklandı mı ben de 5.02.2025 tarihinde kurul mülakatına girdim öngörü yapmaya çalışıyorum olumlu ya da olumsuz dönüş adınaevet mülakat daveti aldım 2 hafta önce gittim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.