THY THY kabin memurluğu için belge görüntülenmiyor maili alanlar

• Konbuyu başlatan khalessi
  • Başlangıç tarihi
K

khalessi

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar
belge görüntülenmiyor maili aldıktan sonra mülakata çağırılan arkadaşlarımız var mı? çünkü belgeleri tekrar yüklememe rağmen bir geri dönüş almadım. sürece dahil miyiz değil miyiz nasıl öğrenebiliriz

admin

admin

Admin
Moderatör
merhaba arkadaşlar
belge görüntülenmiyor maili aldıktan sonra mülakata çağırılan arkadaşlarımız var mı? çünkü belgeleri tekrar yüklememe rağmen bir geri dönüş almadım. sürece dahil miyiz değil miyiz nasıl öğrenebiliriz
Sizin durumdaki bir kaç arkadaşa olumsuz maili iletilmişti ancak mülakarlar devam ediyor. İnsan kaynaklarına durumla alakalı mail iletebilir veya arayabilirsiniz.

K

khalessi

HavaPersonel.Com
Sizin durumdaki bir kaç arkadaşa olumsuz maili iletilmişti ancak mülakarlar devam ediyor. İnsan kaynaklarına durumla alakalı mail iletebilir veya arayabilirsiniz.
olumsuz maili derken nasıl bir mail,
insan kaynaklarına mail ilettim ayrıca defalarca destek talebi de oluşturdum henüz bir dönüş yok

admin

admin

Admin
Moderatör
olumsuz maili derken nasıl bir mail,
insan kaynaklarına mail ilettim ayrıca defalarca destek talebi de oluşturdum henüz bir dönüş yok
Başvurunuz olumsuz değerlendirilmiştir şeklinde... Eğer eksik belgeyi yüklediyseniz beklemeye devam edin henüz mülakat davetleri sonlanmadı.

K

khalessi

HavaPersonel.Com
Başvurunuz olumsuz değerlendirilmiştir şeklinde... Eğer eksik belgeyi yüklediyseniz beklemeye devam edin henüz mülakat davetleri sonlanmadı.
Yani şu an başvurum geçerli anladığım kadarıyla, ancak ağustosta başvuranlar çağırılmış ve ben temmuzda başvurmuştum :/

T

toprakkk

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar
aynı şekilde hala bekliyorum sizin belgeleriniz arasında eksik bir belge var mıydı peki onu merak ettim neden boyle bi mail aldık ilan acildigi ay başvurdum hala yuzyuze mulaket daveti bekliyorum

K

khalessi

HavaPersonel.Com
aynı şekilde hala bekliyorum sizin belgeleriniz arasında eksik bir belge var mıydı peki onu merak ettim neden boyle bi mail aldık ilan acildigi ay başvurdum hala yuzyuze mulaket daveti bekliyorum
eksik belge yoktu hepsini doğru yükledim iki kez aynı maili aldım bir de geçen hafta geldi ikincisi
tekrar yükledim ama ne dönüş var ne de ulaşabileceğim bir telefon

K

khalessi

HavaPersonel.Com
selamlar
her hangi bir dönüş aldınız mı?

Konuyu okuyanlar;