Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Anyela99

Üye
26 Ara 2025
20
5
0
Meslek
Kabin
Thy’ye mail attım. Kurul mülakatı olumlu adaylar için belirtilen 1 yıllık sürecin, olumlu mailini aldığımız günden itibaren olduğunu ilettiler.

Thy’ye mail attım. Kurul mülakatı olumlu adaylar için belirtilen 1 yıllık sürecin, olumlu mailini aldığımız günden itibaren olduğunu ilettiler.
Benimkisi kasımın başındaydı umarım o tarihe kadar çağırılırız yoksa ben de isterdim daha geç tarihte mülakata girmiş olmayı bir tık haksızlık sanki

Olumlu mail ön sağlık maili mi oluyor? Yoksa 14 ocakta aldığımız olumlu ama kontenjan dolu maili mi?
Ön sağlık maili mülakatın olumlu olduğu anlamına geliyordu ama sona kalanlar 14 ocakta olumlu anlamında ön sağlık maili almadan toplu mail aldı kısacası olumlu maili herkes farklı geldi aldı ama çoğunluk 14 Ocak

Ben de sağlık sürecini bitirdikten sonra yaklaşık 55 gün sonuç bekledim ve 14 ocaktaki maili aldım umarım zaman aşımına uğramam 😂

Ben de sağlık sürecini bitirdikten sonra yaklaşık 55 gün sonuç bekledim ve 14 ocaktaki maili aldım umarım zaman aşımına uğramam 😂
sizin süreç nasıl olacak acaba tekrar sağlık kontrolüne girecek misiniz yoksa direkt eğitim tarihi mi verilecek? devam edeceğiniz aşama için bilgilendirme nasıl? yedekte bekleyen çoğu kişi mülakat sonrası henüz sağlığa geçmemiş kişiler.

sizin süreç nasıl olacak acaba tekrar sağlık kontrolüne girecek misiniz yoksa direkt eğitim tarihi mi verilecek? devam edeceğiniz aşama için bilgilendirme nasıl? yedekte bekleyen çoğu kişi mülakat sonrası henüz sağlığa geçmemiş kişiler.
Tekrar sağlık sürecinden geçeceğim şeklinde mail aldım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.