Merhabalar sınavda laptopa monitor bağlanırsa kopya sayılır mı bir tecrübesi olan var mı bu konuda? ( duplicate/yenileme modunda kullanacam laptopun arada ekranı gidiyor riske etmek istemiyorum. )

Arkadaşlar selamlar,

Az önce tarafıma atanan ingilizce sınavını HRPeak üzerinden tamamladım fakat bazı sorulardan hiç emin değilim özellikle listening kısmı 2 soru hem aksan açısından hemde tape'in uzun olmasından dolayı çok anlaşılmadı. Eğer sınava giren varsa burada birbirimize yardımcı olabiliriz.

Şimdiden iyi forumlar dilerim herkesin gönlüne göre olsun.

Selam kanka, sınavda laptopa monitor bağlanırsa kopya sayılır mı bir tecrübesi olan var mı bu konuda? ( duplicate/yenileme modunda kullanacam laptopun arada ekranı gidiyor riske etmek istemiyorum. )

Dlr sınavı için tarih bilgisi maili alan oldu mu ? 3 haftadır geri dönüş olmadı sınav tarihiyle alakalı…

Şimdi haber geldi 6 haziranda sınavım var. Daha önceden giren var mı? Bunu tecrübe etmiş olan?
  • Online İngilizce Test uygulaması için erişim linki,“HRPeak: Online Assessment Center’’ firması tarafından 06.06.2024 günü içerisinde kişisel e-posta adresinize gönderilecektir.

Şimdi haber geldi 6 haziranda sınavım var. Daha önceden giren var mı? Bunu tecrübe etmiş olan?
  • Online İngilizce Test uygulaması için erişim linki,“HRPeak: Online Assessment Center’’ firması tarafından 06.06.2024 günü içerisinde kişisel e-posta adresinize gönderilecektir.
Gayet kolay bir sınav. Forumda araştırma yaparak örnek soruları bulabilirsiniz.

Şuanda da açık olan take off cadet ilanindan mi bahsediyorsunuz ? Yoksa aynı ilan ikinci kez mi açıldı ?

Bugün girdim sınava. Forumdaki örnek sorulardan genel olarak daha kolaydı diyebilirim. Ama yine de çok çok kolay bir sınav değildi ortalama seviye diyebilirim. Forumdaki sorulara çalışmanızı öneririm sınavda daha rahat olabilmek için. 6-7 tane listening, 3-4 tane paragraf sorusu, 2-3 tane kelime sorusu, 3-4 tane prepositions vardı kalan kısım da grammar di gibi aklımda kaldı. Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.

Bugün girdim sınava. Forumdaki örnek sorulardan genel olarak daha kolaydı diyebilirim. Ama yine de çok çok kolay bir sınav değildi ortalama seviye diyebilirim. Forumdaki sorulara çalışmanızı öneririm sınavda daha rahat olabilmek için. 6-7 tane listening, 3-4 tane paragraf sorusu, 2-3 tane kelime sorusu, 3-4 tane prepositions vardı kalan kısım da grammar di gibi aklımda kaldı. Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.
Teşekkürler bilgi için. Seviye olarak ne durumdaydı peki? b1-b2?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.