Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bana kalırsa konuyu güzelce açıklayan bir mail gönderin THY ye. İstekli olduğunuzu vurgulayın fakat deneyim olarak yeterli olmamanıza rağmen mülakat daveti aldığınızdan bahsedin güzelce. Ona göre onlar dönüş yaparlar size. 4 mail adresi vardı 4 üne de aynı maili atın
4 mail adresini paylaşabilirmisiniz bir tanesini biliyorum sadece

Merhaba Arkadaşlar
29 Aralık tarihinde mülakata girdim orada bize aktarılanlara göre artık mülakat aşamasının sonlarına gelmişler kilo fazlanız var ise maalesef zaman veremeyiz dediler.Eğer boy kilo probleminiz yoksa gidin bence belli ki istedikleri kadar nitelikli aday sayısına ulaşamadılar

Merhaba Arkadaşlar
29 Aralık tarihinde mülakata girdim orada bize aktarılanlara göre artık mülakat aşamasının sonlarına gelmişler kilo fazlanız var ise maalesef zaman veremeyiz dediler.Eğer boy kilo probleminiz yoksa gidin bence belli ki istedikleri kadar nitelikli aday sayısına ulaşamadılar
Benim 3 4 kilo fazlam var zaman verirlermi bilemiyorum

Bende davet maili aldım yılbası gecesi. Önümüzdeki pazartesi günü mülakata davet edildim. ama 2-3 kg fazlam var. Sporcu biri olduğum için sınırları zorlayacağım 0 karbonhidrat + günde 1 saat 10 dakika kardiyo ya geçtim. Bakalım vermiş olacak mıyım o güne kadar :D Challange accepted :D

Not: Şu an saat 09:37 ve karnım gurulduyor :D

• Like
Tepkiler: Kayhan
Bende davet maili aldım yılbası gecesi. Önümüzdeki pazartesi günü mülakata davet edildim. ama 2-3 kg fazlam var. Sporcu biri olduğum için sınırları zorlayacağım 0 karbonhidrat + günde 1 saat 10 dakika kardiyo ya geçtim. Bakalım vermiş olacak mıyım o güne kadar :D Challange accepted :D

Not: Şu an saat 09:37 ve karnım gurulduyor :D
Hocam tebrikler 2 sene deneyiminiz var mıydı veya yoksa da 2 seneye yakın mıydı neye göre çağırıyorlar acaba

Teşekkürler. Sonu iyi olur umarım. 1500 güne yakın primim var , hepsi hizmet sektörü.
Prim gün sayısı ve prim ödenen gün sayısı farklı oluyor. Eğer 1500 günse zaten 4 yıllık aktif çalışma olmuyor mu? Öyleyse zaten baştan çağırılmanız lazımdı. Anlayamadım neye göre çağırdıklarını

bana da ayni sekilde 2yili doldurmadigima yonelik mail atmislardi ama geri donuslerden oturu mulakat tarihi vermisler bana da ancak ben ajet saglikta elenmistim bu bi engel teskil eder mi? bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim ona gore gidecegim

bana da ayni sekilde 2yili doldurmadigima yonelik mail atmislardi ama geri donuslerden oturu mulakat tarihi vermisler bana da ancak ben ajet saglikta elenmistim bu bi engel teskil eder mi? bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim ona gore gidecegim
Tahmini konuşursam eğer Ajet elediyse sağlıktan THY de eler. Daha fazla didik didik ediyor diye biliyorum. Ama net bilgi değil dediklerim, görünenler üzerinden bir yorum sadece.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.