Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende de benzer bir durum söz konusu. Eski çalıştığım firmadan bazı evrakları temin edemedim, diğer firmadaki hizmet sürem de maalesef yeterli değil; yani bir miktar eksiğim var. Buna rağmen mülakat daveti aldım. Bu davetler başvurular tek tek incelenerek mi gönderiliyor, yoksa tamamen otomatik bir sistem üzerinden mi ilerleniyor? ,Eğer otomasyon sonucu gönderilen bir davetse ve süreç sonunda elenme ihtimali kesinse, en azından kendi adıma konuşuyorum, Türkiye’nin bir ucundan 1200km yol yaparak mülakata gelmek pek mantıklı olmayabilir.
Açıkçası bir problem olacağını düşünmüyorum. Mailde aşamalar kısmında belge kontrolü daha sonra yüz yüzeye davet geldiği linki mevcut başarılar :)

Bende de benzer bir durum söz konusu. Eski çalıştığım firmadan bazı evrakları temin edemedim, diğer firmadaki hizmet sürem de maalesef yeterli değil; yani bir miktar eksiğim var. Buna rağmen mülakat daveti aldım. Bu davetler başvurular tek tek incelenerek mi gönderiliyor, yoksa tamamen otomatik bir sistem üzerinden mi ilerleniyor? ,Eğer otomasyon sonucu gönderilen bir davetse ve süreç sonunda elenme ihtimali kesinse, en azından kendi adıma konuşuyorum, Türkiye’nin bir ucundan 1200km yol yaparak mülakata gelmek pek mantıklı olmayabilir.
Belki gunes bize yardımcı olabilir :)

arkadaşlar merhaba thy den az önce mail aldım hizmet sektörüne yönelik mülakat daveti fakat bundan 3 hafta önce bana 2 yıllık hizmet sektörü deneyimini karşılıyamadığım için süreci sonlardırdıklarını içeren mail gelmişti daha sonrasın da tekrar mail gelmişti eğer sgk süresini karşıladığınızı düşünüyorsanız tekrar belge yükleme maili atmışlardı fakat karşılamadığım için yüklemedim neden mülakat maili atmış olabilirler bilgisi olan varsa sevinirim.
Yüzyüze mülakat aşamasından mı bahsediyorsunuz

• Like
Tepkiler: Kayhan
Kayhan Banada aynı mail geldi galiba çabalarımız anlam verdi 7 ocakta mülakat daveti aldım . 6 Ocak İstanbul’a geleceğim KKTC den

• Like
Kayhan Banada aynı mail geldi galiba çabalarımız anlam verdi 7 ocakta mülakat daveti aldım . 6 Ocak İstanbul’a geleceğim KKTC den
Doğrudur; ancak hizmet sektöründeki toplam sürem yeterli olmadığı için bazı evrakları maalesef temin edemedim. Buna rağmen davet aldım, fakat gidip gitmeme konusunda kararsızım.

Doğrudur; ancak hizmet sektöründeki toplam sürem yeterli olmadığı için bazı evrakları maalesef temin edemedim. Buna rağmen davet aldım, fakat gidip gitmeme konusunda kararsızım.
aynı şekilde durumumuz bende karşılamadığım için belge yüklemedim fakat vardır bir hayır şansımızı deneriz

• Like
Yanlış anlamıyorum değil mi, 2 sene tecrübe olmamasına rağmen mülakat maili geldi? Ben de aynı durumdayım çünkü…

Bana kalırsa konuyu güzelce açıklayan bir mail gönderin THY ye. İstekli olduğunuzu vurgulayın fakat deneyim olarak yeterli olmamanıza rağmen mülakat daveti aldığınızdan bahsedin güzelce. Ona göre onlar dönüş yaparlar size. 4 mail adresi vardı 4 üne de aynı maili atın

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.