Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

tommy95

Üye
11 Ara 2025
5
3
0
Meslek
Kabin
arkadaşlar merhaba thy den az önce mail aldım hizmet sektörüne yönelik mülakat daveti fakat bundan 3 hafta önce bana 2 yıllık hizmet sektörü deneyimini karşılıyamadığım için süreci sonlardırdıklarını içeren mail gelmişti daha sonrasın da tekrar mail gelmişti eğer sgk süresini karşıladığınızı düşünüyorsanız tekrar belge yükleme maili atmışlardı fakat karşılamadığım için yüklemedim neden mülakat maili atmış olabilirler bilgisi olan varsa sevinirim.

arkadaşlar merhaba thy den az önce mail aldım hizmet sektörüne yönelik mülakat daveti fakat bundan 3 hafta önce bana 2 yıllık hizmet sektörü deneyimini karşılıyamadığım için süreci sonlardırdıklarını içeren mail gelmişti daha sonrasın da tekrar mail gelmişti eğer sgk süresini karşıladığınızı düşünüyorsanız tekrar belge yükleme maili atmışlardı fakat karşılamadığım için yüklemedim neden mülakat maili atmış olabilirler bilgisi olan varsa sevinirim.
Bununla ilgili bir mail attın mı acaba? Sonuçta 2 yıl hizmet sektörü deneyimini belgeleyemezsen otomatik olarak eleneceksin. Bu durumda neden mülakata gidesin ki?

Bende de benzer bir durum söz konusu. Eski çalıştığım firmadan bazı evrakları temin edemedim, diğer firmadaki hizmet sürem de maalesef yeterli değil; yani bir miktar eksiğim var. Buna rağmen mülakat daveti aldım. Bu davetler başvurular tek tek incelenerek mi gönderiliyor, yoksa tamamen otomatik bir sistem üzerinden mi ilerleniyor? ,Eğer otomasyon sonucu gönderilen bir davetse ve süreç sonunda elenme ihtimali kesinse, en azından kendi adıma konuşuyorum, Türkiye’nin bir ucundan 1200km yol yaparak mülakata gelmek pek mantıklı olmayabilir.

• Like
Tepkiler: Jonethen21

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.