Aradılar dün arkadaşlar gibi benide bugün iş başı yaptım hızlıca evrakları teslim ettim. Temizlik görevlisi olarak başladım. Zaten sertifikalarımda vardı bunlarda çabası oldu. Nilfiks Taski yıkama makinalarının hepsinin sertifikaları vardı başladık hayırlısıyla bu saaten sonra zannetmiyorum kimseyi alacaklarını. 2 hafta içinde dönüş yapmıyorlarsa bilinki mülakata girilmiş ve bitmiştir olay destek hattına bağlanmıştır öyle söylemişti zaten
Arkadaşlar Allahtan ümit kesilmez bende sizin gibi düşünüyordum olmucak yok şöyle elendim felan diye ama beni dün aradılar belgelerinizi getirin diye yani ilk mülakatımda bana 2 hafta içinde arıyacağız denmişti 24 gün sonra aradılar yani hayırlısı neyse o olur inşallah iyi günler.

Arkadaşlar Allahtan ümit kesilmez bende sizin gibi düşünüyordum olmucak yok şöyle elendim felan diye ama beni dün aradılar belgelerinizi getirin diye yani ilk mülakatımda bana 2 hafta içinde arıyacağız denmişti 24 gün sonra aradılar yani hayırlısı neyse o olur inşallah iyi günler.
siz temizlik alanında mı işe girdiniz?

Öncelikle hayırlı olsun sizin adınıza sevindim bende başvurmayı düşünüyorum orada yapılacak işler nelerdir acaba ne gibi işler yapılıyor ?

beni çok önceden aradılar 2 sene önce ben bı kez hayır dedım ondan bellı kovalıyorum girmeyi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.