Merhaba, mülakattan 45 gün sonra kargo/depo (beden işçisi) pozisyonu için bugün olumsuz maili gelmiş. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim.

" Sayın xxx

Öncelikle sizleri tanımaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek ister, davetimizi kabul edip mülakat süreçlerimize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

Yapılan mülakat ve değerlendirmeler neticesinde istihdam sürecinizin olumlu değerlendirilemediğini bildiriyoruz.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, kariyer hayatınızda başarılar dileriz."

Saygılarımızla,

• Like
Tepkiler: admin
Merhaba, mülakattan 45 gün sonra kargo/depo (beden işçisi) pozisyonu için bugün olumsuz maili gelmiş. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim.

" Sayın xxx

Öncelikle sizleri tanımaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek ister, davetimizi kabul edip mülakat süreçlerimize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

Yapılan mülakat ve değerlendirmeler neticesinde istihdam sürecinizin olumlu değerlendirilemediğini bildiriyoruz.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, kariyer hayatınızda başarılar dileriz."

Saygılarımızla,
Hakkınızda hayırlısı olsun.

ABİ kayırma iddiası çok dönüyorr en azından maaşlar iyi diye herkez kendı tanıdıklarını sokmaya calışıyor

32 gün oldu hayla mülakat sonucu açıklanmadı 45 günmü olması gerekiyor sonuç için bir gün terminal nosundan arandım açamadım diye inşallah olumsuz olmam tekrar ama ulaşamadım aradım mailde attım bilen varya yardımcı olursa sevinirim

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce ki açılan Kargo işçisi ilanına başvurdum da. Dönüşler ne kadar sürede yapılıyor ? Olumlu yada olumsuz dönüş sağlanıyor mu ?

• Like
Tepkiler: Zekii
@admin tss i.k direktörü dün linkedin profilimi görüntülemiş fakat henüz tarafıma bir geri dönüş sağlanmadı.. bu ne anlama geliyor ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.