Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet Pilot
en son hangi filo için mailler atıldı acaba? mesela şu an bekleyenler, kurul sonucu almayan en eski tarihli kimler var acaba?

Selam arkadaşlar,
  • 5 kasım kurul
  • 17 kasım ön sağlık
  • 18 kasım ön sağlık ek tetkik teslimi( dizimde oluşmuş noflar için)
Daha bir geri dönüş alamadım, kurul sonucu da gelmedi, gelince yazacağım. En son hangi tarihler açıklandı bilgisi olan yazabilir mi ?

Ve de ön sağlığın daha açıklanmamış olması biraz korkutuyor. Sizler ne düşünüyorsunuz, doktor hiçbir şey yok dizinde dedi ama thy doktorları nasıl yorumlar acaba

Selam arkadaşlar,
  • 5 kasım kurul
  • 17 kasım ön sağlık
  • 18 kasım ön sağlık ek tetkik teslimi( dizimde oluşmuş noflar için)
Daha bir geri dönüş alamadım, kurul sonucu da gelmedi, gelince yazacağım. En son hangi tarihler açıklandı bilgisi olan yazabilir mi ?

Ve de ön sağlığın daha açıklanmamış olması biraz korkutuyor. Sizler ne düşünüyorsunuz, doktor hiçbir şey yok dizinde dedi ama thy doktorları nasıl yorumlar acaba
Ben de 17 Kasım’da ön sağlık muayenesine girmiştim, 27 Kasım’da ek tetkik teslim ettim. Henüz bana da bir dönüş yapılmadı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.