Peki heyete bırakma konusunda bilginiz var mı ? Bu süreç nasıl ilerliyorBirer gün arayla girdik kendisi olumlu aldi 2 günde ben 29. Günde olumsuz
Hayır bana böyle bir şey söylenmedi , ön sağlık değerlendirmesine girdim fakat henüz geri dönüş yapılmadı ancak benimle beraber giren arkadaşıma geri dönüş yapılmış acaba heyete mi bırakıldım diye düşündüm ama bana böyle bir şey söylenmedi herhangi bir mailde gelmediHeyetemi birakildiniz? Beni heyete biraktilar ve orada söylüyorlar. Birakilanlarin çoğu olumsuz aliyor diye biliyorum.
Sağlık ön değerlendirmesi daveti herkese geliyor, sürecin olumlu veya olumsuz olacağı anlamına gelmiyor. Gördüğüm kadarıyla genel olarak retler daha hızlı gönderilirken kabullerin gönderilmesi çok daha uzun sürebiliyor. Bu başlıkta 50-60 gün bekleyenler olmuştu. Ben de 20 Ağustos'ta girdim ve olumlu e-postasını 2-3 gün önce aldım. Biliyorum zor ama sonuçlar üzerine fazla düşünmemenizi ve aktif bir bekleme sürecine girmemenizi tavsiye ederim. Ben öyle yaptım ve hayli yorucu oldu.Herkese selamlar 7 ekim salı günü kurul mülakatı re-test olarak katılım sağladım ve 9 ekim perşembe günü ön sağlık maili aldım. Forumda geziyorum fakat ön sağlık muayenesine katıldıktan sonra kurul olumsuz maili alan birçok arkadaş gördüm, bilgisi olan veya tecrübesi olan birileri paylaşabilir mi?
Ben İtalya’da ikamet ettiğim için her türkiyeye geliş gidiş çok masraflı ve yorucu oluyor bu sebeple ön sağlık maili alanlara genelde kurul sonucu olumlu geliyor algısına kapılıp sevinmek istemiyorum. Forumda gezerken ön sağlık maili alıp olumsuza dönen birkaç kişi gördüm o yüzden merak ettim nasıl değerlendirmem gerektiğini. Anladığım kadarıyla ön sağlık maili gelse bile şüpheli kalmaya devam etmek en doğrusu.Sağlık ön değerlendirmesi daveti herkese geliyor, sürecin olumlu veya olumsuz olacağı anlamına gelmiyor. Gördüğüm kadarıyla genel olarak retler daha hızlı gönderilirken kabullerin gönderilmesi çok daha uzun sürebiliyor. Bu başlıkta 50-60 gün bekleyenler olmuştu. Ben de 20 Ağustos'ta girdim ve olumlu e-postasını 2-3 gün önce aldım. Biliyorum zor ama sonuçlar üzerine fazla düşünmemenizi ve aktif bir bekleme sürecine girmemenizi tavsiye ederim. Ben öyle yaptım ve hayli yorucu oldu.
Bu arada imkanınız varsa ön değerlendirmeye de kesin gidin derim. Engel oluşturan bir durum varsa boşa kurul sonucunu beklememiş & class-1'e para vermemiş olursunuz.
Evet evet, bu aşamada olumlu olarak değerlendirmek biraz erken olur. Dediğim gibi yeni sistemde bu daveti herkese gönderiyorlar sürecin daha hızlı ilerlemesi için. Belirtmeyi unutmuşum, CRM grubundan bir arkadaşım ön değerlendirme davetini aldıktan sonra olumsuz dönüş almıştı mesela. Umarım süreciniz istediğiniz gibi sonuçlanır.Ben İtalya’da ikamet ettiğim için her türkiyeye geliş gidiş çok masraflı ve yorucu oluyor bu sebeple ön sağlık maili alanlara genelde kurul sonucu olumlu geliyor algısına kapılıp sevinmek istemiyorum. Forumda gezerken ön sağlık maili alıp olumsuza dönen birkaç kişi gördüm o yüzden merak ettim nasıl değerlendirmem gerektiğini. Anladığım kadarıyla ön sağlık maili gelse bile şüpheli kalmaya devam etmek en doğrusu.
Sizinde sanırım ön sağlık maili geldikten sonra kurul olumlu açıklanmıştı değil mi?Evet evet, bu aşamada olumlu olarak değerlendirmek biraz erken olur. Dediğim gibi yeni sistemde bu daveti herkese gönderiyorlar sürecin daha hızlı ilerlemesi için. Belirtmeyi unutmuşum, CRM grubundan bir arkadaşım ön değerlendirme davetini aldıktan sonra olumsuz dönüş almıştı mesela. Umarım süreciniz istediğiniz gibi sonuçlanır.![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.