Sadece bilgisayar üzerinden sınava girip geri döneceğiz o zaman. Rahat olmak daha önemli o halde. Kurul olana dikkatli gideriz artık eğer çağırırlarsa😁. Bende yarın sabah gideceğim heyecan bastı birden.
evet daha önceki konularda da bahsetmistim ben mülakat deneyimlerimden. birkaç arkadaşımız daha bahsetmisti o baslık altında yazılanları okuyabilirsiniz

evet daha önceki konularda da bahsetmistim ben mülakat deneyimlerimden. birkaç arkadaşımız daha bahsetmisti o baslık altında yazılanları okuyabilirsiniz
Yo yo okudum genel olarak hepsini zaten, sadece kıyafet konusunda emin olamadım. Biraz uzak mesafede bana ondan dolayı emin olmak istedim.

Sadece bilgisayar üzerinden sınava girip geri döneceğiz o zaman. Rahat olmak daha önemli o halde. Kurul olana dikkatli gideriz artık eğer çağırırlarsa😁. Bende yarın sabah gideceğim heyecan bastı birden.
Çoğu giren arkadaş bundan bahsetti.
Stresi yönetmek lazım heyecan yapmamak lazım sonuçta ev ortamı değil aynı sınıfta 10 15 kişi ile birlikte giricez ister istemez insan geriliyordur bunu yönetmek lazım sakin kalıp dikkatli okuyup heyecan yapılmamalı aksi taktirde bildiğimizi de yanlış yaparız

Çoğu giren arkadaş bundan bahsetti.
Stresi yönetmek lazım heyecan yapmamak lazım sonuçta ev ortamı değil aynı sınıfta 10 15 kişi ile birlikte giricez ister istemez insan geriliyordur bunu yönetmek lazım sakin kalıp dikkatli okuyup heyecan yapılmamalı aksi taktirde bildiğimizi de yanlış yaparız
Kesinlikle haklısın stresi yönetmek lazım. Diğer türlü okuduğumuzuda anlayamayacağız. Neyseki spor tarzda gidebiliyoruz sınava birde gömlek ceket kravat falan olsaydı dahada gerilirdik herhalde. Ama keşke böyle bir sınav yerine direk speaking yapsalardı. Evde girdiğimiz sınavda gösterdik zaten seviyemizi. Kurulla aynı anda yapacaklar herhalde diye düşünüyorum artık onu. Biraz Türkçe biraz İngilizce ilerleyecekler.

Biraz komik olabilir bilmiyorum ama yerinde sınava giderken resmi mi giyindiniz yani yüz yüze sınav değil o yüzden karar veremedim

Herkese merhaba. Online sınav sonrası hâlâ bir dönüş alamayan varmi acaba ben hâlâ bekliyorum. Pegasus kabin memuru içinde hâlâ bekliyorum. Başvurumu 3 kere görüntülemisler dönüş olmadı ordanda.

• Like
Tepkiler: Bgum ve Saruman96
Herkese merhaba. Online sınav sonrası hâlâ bir dönüş alamayan varmi acaba ben hâlâ bekliyorum. Pegasus kabin memuru içinde hâlâ bekliyorum. Başvurumu 3 kere görüntülemisler dönüş olmadı ordanda.
istanbul tgs yhm için 24 ocakta online sınava girdim.. bende ondan sonra bir dönüş almadım bekliyorum.. eğer süreç devam ediyorsa tabii..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.