S
Sup76
HavaPersonel.Com
Tgs yolcu hizmetleri memuru online sınav sonrası geri bildirim alanlar bu başlıkta toplanabilir.
Sınav 24 ocak tarihinde bitiyor. Dönüşler daha sonra olurgeri dönüş alan oldu mu
Aynen 1-2 hafta sonra dönüşler olurSınav 24 ocak tarihinde bitiyor. Dönüşler daha sonra olur
Sınavın genel bitiş tarihi mi 24 ocak yoksa istanbul için miSınav 24 ocak tarihinde bitiyor. Dönüşler daha sonra olur
İstnabul içinSınavın genel bitiş tarihi mi 24 ocak yoksa istanbul için mi
Kaç soruyu doğru bilmemiz gerekiyor
Evet kesinlikle. Kötü geçti benimGenel yetenek testine verdikleri süre saka gibiydi .d İnglizce testini de baya kasmışlardı bence…
1-2 hafta içinde dönüş olur gibi.takribi ne kadar bir sürede geri dönüş olur bilen var mı?
aynı sekilde… hayırlısı olsun diyelimmEvet kesinlikle. Kötü geçti benim![]()
olumsuzsa da dönüş yapıyorlar mı1-2 hafta içinde dönüş olur gibi.
Evet yaparlarolumsuzsa da dönüş yapıyorlar mı
sehven sekme değiştirdim , yeni okudum sekme değiştirdiğinde değerlendiriciye raporlanıyormuş zaten kötü geçse de hiç şansım kalmadı sanırımHerkese sorular farklı geldi büyük ihtimalle arkadaşlar bende uçaklarla ilgili sorular vardı + paragraf ve dinleme doluydu c1 paragrafı vardı aşırı aksanlı dinlemeler vardı. Çok kasmışlar
Nasıl yani anlamadım başka bir sekmeye mi geçtiniz sınav esnasında? Ve bu okuduğunuz bilgi hrpeak de mi yazıyordusehven sekme değiştirdim , yeni okudum sekme değiştirdiğinde değerlendiriciye raporlanıyormuş zaten kötü geçse de hiç şansım kalmadı sanırım