Nasıl yani anlamadı m
Başka sekmeyi tıkladığınızda alışılıyormuş ve değerlendiriciye iletiliyormuş ben sehven tıkladım başka sekmeyi yanisi sekme değiştiren varsa yandık ama bir kere oldu bu durum. Sonuçta bildiriliyormuş. Tek sorun sınavımın kötü geçmesi değil her türlü falsoyum🤦🏻‍♀️

Nasıl yani anlamadım başka bir sekmeye mi geçtiniz sınav esnasında? Ve bu okuduğunuz bilgi hrpeak de mi yazıyordu
Evet bilgisayarda başka sekmeye tıkladım, bu bilgi de oturum açtığımız yerde yazıyor, tgs sayfasına bağlı sanırım orada gördüm, şuanda giriş yapabiliyorsunuz kod ile. Girin en başta altta küçücük yazıyor yazı

hrpeak mıydı? Teşekkürler bilgi için. Bu arada siz ilk defa başvurmuyorsunuz sanırım, birşey sormak istiyorum daha önce olumsuz dönüş mü aldınız
Ben tgs için ilk defa başvurdum daha önce ajet kabin memurluğu için başvurdum bu aşamaları geçmiştim önemli olan mülakatlar. Mülakattan olumsuz yanıt aldım ajet için

Ben tgs için ilk defa başvurdum daha önce ajet kabin memurluğu için başvurdum bu aşamaları geçmiştim önemli olan mülakatlar. Mülakattan olumsuz yanıt aldım ajet için
anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olur. Mülakatlarda neler soruyorlar ve hep ingilizce mi oluyor hiç türkçe olmuyor mu

Kurul mülakatı olumsuz oldu benim ajette her ne kadar ne kadar güzel İngilizce konuşsanda kurul mülakatında bazı şeyleri doğru yapman gerekiyor .ajetin hpreak çok basitti tgs döktürmüş
kabin memuru için muhtemelen akıcı konuşma beklenir, o yüzden mi olumsuz olduğunu düşünüyorsunuz peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.